Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

@bali4: Splača se pokilcati. In ne pretiravati z zahtevami, ker gre za štiri tisoč podatkov ;).
Verjetno je razpisan nek rok za pritožbe. Vprašaj prijazno Barbaro Železnik.
bali4 napisal/-a:Ali je morda že katera klicala na TIMING, ker se ni našla na listi rezultatov??? da vidim če se splača klicati....

Očitno vsem ni vseeno na katerem mestu so in kakšen je njihov bruto in neto rezultat...

Še posebej imam tak občutek, ko berem solzave zapise o nešportnem vedenju podivjanih babnic do nekaterih manj amazonskih deklet.
luzr napisal/-a:
bali4 napisal/-a:Ali je morda že katera klicala na TIMING, ker se ni našla na listi rezultatov??? da vidim če se splača klicati....

Očitno vsem ni vseeno na katerem mestu so in kakšen je njihov bruto in neto rezultat...

Bodo pa poklicale, a ne? Samo bodo morale dokazati, da so res prišle skozi cilj;
1. uradnega fotografa ni bilo videti
2. vprašanje, ali so merile svoj čas
3. mislim, da so bili čipi na tem teku čisto brez zveze, ker se zdaj polovica udeleženk sekira, ker ni ali podrla rekordov ali se našla na listi rezultatov.
ok se je pa razpela cela burna razprava! :roll: nisem tekla da bi podirala rekorde, niti prva nisem bila, šla sem tečt za dušo, ampak je res grozen občutek da ker se že pripravljaš kao na tekmovanje in pretečeš celo progo (seveda prej pridno treniraš) na koncu pa se ne najdem na listi rezultatov... mi je vseeno ali sem 600-ta ali 1200-ta, ampak samo gor bi bila rada. Upam da nisem preveč zahtevna....ali se pač motim?
a ja pa še to sem pozabila pripisati...zakaj moram jaz dokazovati, da sem res pretekla cel krog od starta do cilja???? Če sem ga res!
1. uradnega fotografa res ni bilo videti
2. merila sem svoj čas, okoli 31minut, čeprav smo prve tri minute hodili, sem zadovoljna z rezultatom
3. hmmmmm zakaj plačaš čip, če te ni gor pol????

mislim,da je to jama brez dna in da selahko sprašujem zakaj jetemu tako, mislim pa da lansko leto ni bilo takih kiksov, so se pa letos res potrudili in štekam da je težko obvladovati tako množico....
kolk se pa tukaj eni zabavamo ko prebiramo tole :D
ob "limenki" si v živo predstavljam, kako lepo vam je bilo med vikendom.
sej bi napisal kar mislim, samo ...... verjetno bi ne bil pravilno razumljen :mrgreen:
grem stavit, da bo drugo leto še številnejša udeležba, s podobnimi izlivi radosti after.
a palice so bile pa prepovedane :?:
lojzeP napisal/-a:kolk se pa tukaj eni zabavamo ko prebiramo tole :D

Še bolj bi se, če bi v soboto deževalo in bi si predstavljali še kakšno žensko rokoborbo v blatu, kajne? :D

Drugače pa kar povej, kar ti leži na duši. Saj si varno skrit za računalnikom. Do takrat, ko te srečam, bom pa že tako ali tako pozabila. :lol:
Tudi sama sem se udeležila sobotnega teka in lahko samo rečem kapa dol organizatorjem. :clap: :clap: :clap: Res je, da bi bilo vsekakor bolje če bi bili štarti ločeni ampak mislim, da se bo tudi to naslednje leto uredilo.

Drugače sem zadovoljna z rezultatom in v mislih si odštejem 3-4 min ko sem na začetku hodila in prvi krog večinoma tekla ob strani po koreninah tako, da ni problema.

Vem samo, da naslednje leto 100% pridem in se postavim bolj spredaj :D Tudi ideja o izbiri drugega prireditvenega prostora ni slaba; vsekakor bo udeležba naslednje leto še številčnejša. Drugače pa čestitke vsem :laola
Tudi jaz sem se letos prvič odločila za dm tek.Sem močnejše postave tako, da bi tudi jaz raje imela majico 10 cm daljšo. Meni je bila organizacija zelo všeč, proga za teč zelo lepa( mogoče zame malo preveč hriba).Mislim pa , da nekatere vzamejo ta tek za preveč resno zadevo. Jaz sem pretekla v 41 minutah in sem ponosna , da sem prišla do cilja.Tudi jaz sem bila skoraj trikrat porinjena s proge, saj so nekarere tekle kot , da so na kakšnem svetovnem prvenstvu , ne pa na teku za rekrekreativke. Mogoče bi mogli za njih res narediti posebej štart , saj se ostale ,ki se resnično trudimo in vložimo veliko volje , da pridemo do cilja počutimo kot največje nesposobne ženske . Menim pa da smo zmagovalke vse,ki pridemo do cilja in se tega znamo veseliti. Lep pozdrav prihodnje letp , pa čeprav nas bo mogoče 5000 .
lep pozdrav punce.

Jaz tečem že dobro leto in sem se odločila da se letos udeležim 4 dm-ovega teka. Šla sem na 10 km in je mogoče res nerodno ko vidš 4000 folka na štartu in ne veš točno kje boš tekel. :?: :(
Če mene vprašate bi tiste punce katere tečejo na 5 km spustila 10 min prej, mislim da bi bili še boljši rezultati posamezne tekačice :D :--

me pa res tudi zanima zakaj so bile različne majčke???? ene vijola druge bele???? kakšen je bil pomen??? mislim da so jih premalo naročili ;)))) :--( no jaz sem dobila belo pa mi ni bila všeč, prevelika :|

uglavnem čestitam vseeno vsem puncam za pretečeni tek, drugo leto se ponovno vidimo. :laola

imam pa prijatelico ki dela na v dm-u, pa ji bom omenila da naj drugo leto dodajo še 15 km in časovno razliko med posameznimi kilometri. :clap: :wink:
vsako leto ista zgodba glede gužve, ampak mislim, da se ne bo nič spremenilo, ker menda zahteva precej več neke reorganizacije vse skupej, da eni štartajo prej, eni kasneje, zato se pa tega ne grejo... mi je pa čudno, da ni bilo tudi letos 15 km, ker teči drugi krog je bilo super, tretjega bi bilo pa cel luksuz :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA