Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni :wink:

Krivično bi bilo, če ne bi napisal nekaj vtisov o tekaški nedelji, ki smo jo preživeli v nekajkilometrov oddaljeni Straži.
Že ob prihodu so redarji skrbeli za urejanje prometa in omogočili, da smo se lahko brezkrbno sprehajali po startno-ciljnem prostoru. Prijave so potekale hitro in brez zapletov. Za vzdušje je odlično skrbel nam vsem znani Robert Erjavec.
Letos je organizator dal možnosi izbire med 10 km (člani) in 3 km (rekreativni tek), kar je odlična izbira za bolje pripravljene tekače in hkrati izziv za manj pripravljene "bodoče" tekače :clap:
Že samo vreme je obetalo prijeten tek, proga speljana po cesti(popolna zapora :clap: ), makedamu, travniških poteh ob reki Krki, skratka v lepem ambientu...ob progi so nas vspodbujale skupine domačinov...v cilju pa nas je pričakala glasna in številčna množica navijačev :cast1:
Sledil pa je otroški del, kjer je organizator po mojem mneju daleč pred ostalimi prireditelji otroških tekov :clap: . Otroci so bili primerno razdeljeni v 3 skupine, tako po starosti in njim primerni razdalji. Res je bilo veliko otroških nasmejanih obrazov, sploh ko je vsak v cilju dobil okoli vratu medaljo in banano oblito s čokolado...to je prava pot za vspodbudo naših malčkov...in številka 165 otroških "dirkačev" pove vse :laola
Vse to pa je bilo za otroke brezplačno :clap: ...tako da smo starši s "privarčevanimi ojri" za še večje veselje najmlajših poskrbeli s kokicam in sladko peno :D

Še enkrat pohvale rganizatorju...se vidimo nasledje leto :clap:
Izvrsten tek v Straži je za nami. Organizacija kot vsakič do sedaj izvrstna, proga podaljšana na 10 km in sicer tako, da smo se na tretjem km vrnili skozi start kjer so nas še enkrat pozdravili gledalci. Udeležba je bila velika, vreme idealno, posebno poglavje pa so otroci, ki jih je prav v Straži največ zaradi tega, ker so kategorije in razdalje skrbno premišljene.
Moj tek je bil po priložnostni jetiki, ki sem jo bil srečal pred časom, odličen.
Vrnil se bom!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA