Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mojcej77
A pol smo kar mešana ekipa??? MIslim, skupaj s Primorkami verjetn, ne?
hmm....škoda, ker mislim, da bi lahko prišle do lastne ekipe....
Drugače pa - moj štart je ob polnoči (glih za čarovnce, ne?), Aljin pa ob enih, direkt za mano. kuuuuuuuul...

m
 mojA
Halo lep pozdrav :!: Lepo prosim za pojasnilo kako je z moško ekipo oz. mešano. Ali bo ali ne bo ?[ :?: :?: b] Extremovci ne se skrivat, ker vem, da berete !!!!! [/b] :twisted: :twisted: Bosin - ti sigurno veš kaj več. Sicer vas pa pridem v Bohinj vprašat. Mogoče, če ne bomo šli v Kočevje - tam so tudi teki za otroke. :idea:
Uporabniški avatar
 Staša
Staša napisal/-a:Alora, la donna numero 1 e qui!

Janika napisal/-a:Staša,

dopolnitev ekipe bodo prispevale ženske, ki jih bo nabral g.Veselko Španič s Primorske 031/737-231. Trenutno ima na seznamu nekaj čez 20 žensk.

Seveda te bom pa pisala kot 10.

10. Staša

lp
Janika

Na, lepa rec! Jaz (khm, pobudnica) sem tudi rezerva. Menda me g. Veselko ni mogel priklicati :?: , da bi potrdila, pa me ni uvrstil na seznam prijavljenih.

Saj vem, da je takale koordinacija eno zoprno delo, ampak, a lahko nekdo objavi seznam "sprejetih" - jaz sem bila namrec prepricana, da sem v skupini, pa me je cisto slucajno Dasa povprasala, ce me je g. Veselko klical in sem ga klicala, pa izvedela, da nisem v skupini.

Da se bomo znali organizirati dalje... da vidimo, koliko nas je in koliko nas ni...
 Nataša
Mene tudi g. Veselko ni poklical. Ali to pomeni, da sem tud v rezervi?
Mam mal občutek, da je bilo Primork, Sežank oz.kdorkoli dopolnjuje ekipo, dovolj, in smo forumovke rahlo izpadle...
Uporabniški avatar
 lojzeP
če se ne motim, ste imele tudi TF- jevke svojo TF "taglavno".

2x LP

P.S. na jugu imajo krasno "poslovico", ki pravi nekako takole;
nemoj da poneseš, što ne možeš da doneseš
Uporabniški avatar
 tmp
Mene je pa g Veselko poklical, in naj bi tekla od 13 do 14-h, ampak,
ker sem danes dobila plan dela v službi in ugotovila,
da ne morem na ta tek, oddajam svoj termin. Če je katera interesent
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

No, ker je letos TF nekoliko skoz padel na tejle prireditvi, lahko ze danes dolocimo koordinatorja, ki bo spravil skupaj TF ekipo za drugo leto. Premrli Alojzij ali bi bil pripravljen prevzeti to vlogo? Prosim! Hvala. :) Pa kandidati bi morali nekako potrdit resnost prijave, da bi ne propadla zadeva zaradi odpovedi v zadnjem trenutku. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj, me je g. Veselko poklical in mi je Tjasin termin oddan. Mi je obljubil, da mi bo poslal seznam vseh tekacic, da bomo imeli pregled. Je pa tako, da je dobil od nas samo 6 tekacic in sedaj smo vse notri. Verjetno Janika ni posredovala naprej ostalih prijav?
Uporabniški avatar
 Staša
Helou!
Nisem še dobila seznama tekačic, me pa zanima, če je kakšna tule med forumovkami, ki teče v petek kadarkoli in bi bila pripravljena zamenjati termin s sobotnim (13-14). Bi lepo prosila, ker se mi je takrat nekaj pojavilo. Častim vsaj tortico ;) oziroma KAPUČINO.
Hvala.
 ines
STAŠA Teče se v soboto in nedeljo. LP Ines
Uporabniški avatar
 Staša
Joj, sem jaz zmedena :? No, potem pa potrebujem zamenjavo, da grem tekat v nedeljo. Saj zdaj pa ne vem, ampak se mi zdi, da tecem v soboto od 13-14.
V soboto veslam :roll:

Ines, a imas ti seznam?
 ines
Staša nimam seznama. Naše društvo Kraški tekači imamo mešano svojo ekipo. Lp Ines
Uporabniški avatar
 mare
Jaz pridem pa v nedeljo v Trst s kolesom, ker je ravno maraton Lj.-Trst. Če ravno manjka kakšen tekač za popoldne, lahko tudi odtečem 1 uro, drugače vas pridem pa samo pogledat.
Uporabniški avatar
 Staša
ero napisal/-a:
potrpi do sobote in do sežanskega teka, ko boš lahko Veselka za rokav pocukala...

Prav. Ze trpim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA