Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kolk pa nas je kandidatov splohza skupinsko potovanje tja čez :?:
Menda se za tole ogrevajo tudi tahitri fantje iz dolenjskega konca :wink:

Bobr, tale BA varianta iz Dunaja je super. Meni zaenkrat še ni uspelo najti variante pod 450€ :? Je pa res, da se še nisem intezivno ukvarjal s tem :oops:
Mitja začni se ukvarjat še ti da namo zamudil vse šanse. Nekako dvomim da bo ceneje če bomo čičal in čakal na božji dar :lol:.
Javi če kaj najdeš.
Jaz imam zaenkrat samo svojo drago zraven. Pravi da mora končno enkrat videt to ameriko :)
Se en loterijski srecnez. Ali ze razmisljate, kje boste ziveli v NY? Kaksen nasvet udelezencev prejsnjih let? Sicer bom v casu teka zivel na vzhodni obali, a noc pred tekom bi vendarle rad prespal v velikem jabolku :)
Ta stran s hostli je fajn, ja, ker si lahko se slike pogledas (ceprav v resnici potem nikoli ne izpade tako). Big Apple Hostel je po mojih izkusnjah eden boljsih. Lokacija je odlicna - prakticno na Times Squareu pa tudi sobe so v redu. Je pa velikokrat zabookiran.
En lep pozdrav vsem skupaj, sem nov na forumu, ravno tako izžreban, pa me zanima, če ste kaj zainteresirani (tisti, ki ste bili izžrebani za NY marathon+ navijači :)), da bi udarli eno skupinsko pot (nas pride vse cenej, če nas je več) !? Jaz sem pretekel ta maraton leta 1999, pa ga bom evo na obletnico 10-tih let spet! Sporočte, če ste zainteresirani, pa bi se pol skupinsko nekje dobil, pa pomenil. Dršte se.
jz: jaz planiram vsaj nekaj dni prej da se aklimatiziram in še več dni kasneje za turizem. Vse skupaj cca 7 dni. Se še odločamo kako in kaj natančno.

Starinar: lepo darilo za obletnico si izbral :). Seveda nekateri se že dogovarjamo kako in kaj gremo. Zaenkrat zbiramo ponudbe avionskih kart in ideje kje bomo spal. Ni še nič fiksno in mislim da bomo več dorekli na TF pikniku to soboto, upam. Jaz planiram nabavo avionskih kart konec tega meseca torej do takrat se moramo zmenit vsaj za datume. Ali planiraš s seboj spremstvo?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA