-  24 Avg 2004, 08:40

Barb, šefica  , jaz sem tiste "urice preživete skupaj" čist prav razumela. sicer pa tu ni kej narobe za razumet. in sem tud v momentu imela v glavi par predlogov!!!
 , jaz sem tiste "urice preživete skupaj" čist prav razumela. sicer pa tu ni kej narobe za razumet. in sem tud v momentu imela v glavi par predlogov!!!  

sam gobelinov pa ne vezem. nimam potrpljenja.
  nimam potrpljenja.  pa mehiških nadaljevank ne gledam
  pa mehiških nadaljevank ne gledam  počnem pa marsikej drugega
  počnem pa marsikej drugega  

skratka, šefica me veseli, da je med nami nekdo, ki ima tolk energije in volje in domislic za organizacijo piknikov.
  me veseli, da je med nami nekdo, ki ima tolk energije in volje in domislic za organizacijo piknikov.  

, jaz sem tiste "urice preživete skupaj" čist prav razumela. sicer pa tu ni kej narobe za razumet. in sem tud v momentu imela v glavi par predlogov!!!

sam gobelinov pa ne vezem.
 nimam potrpljenja.
  nimam potrpljenja.  pa mehiških nadaljevank ne gledam
  pa mehiških nadaljevank ne gledam  počnem pa marsikej drugega
  počnem pa marsikej drugega  

skratka, šefica
 me veseli, da je med nami nekdo, ki ima tolk energije in volje in domislic za organizacijo piknikov.
talk is cheap - action is the only thing that matters.

Evo, se javim za prostovoljca in racunam, da bom vezel gobelene in buljil v nadaljevanke kot tele v nova vrata.
 Evo, se javim za prostovoljca in racunam, da bom vezel gobelene in buljil v nadaljevanke kot tele v nova vrata.  

Nic ne recem, bi zelo rad gobline vezel in se ucil spansko, amapak je to vse v bozjih,
 Nic ne recem, bi zelo rad gobline vezel in se ucil spansko, amapak je to vse v bozjih,  Barbinih rokah in jaz bom spostoval njen zreb.
 Barbinih rokah in jaz bom spostoval njen zreb.  

Jaz se prijavim samo zato, ker sem imel 20% moznosti, da bom lahko vezel gobelene in gledal TV, ti pa meni takole vzames se tisto malo %.
 Jaz se prijavim samo zato, ker sem imel 20% moznosti, da bom lahko vezel gobelene in gledal TV, ti pa meni takole vzames se tisto malo %.