tini napisal/-a:Ojla,

Pridem tudi jaz, kaj bom jedel je verjetno znano:)
Rabim pa eno dobro duso, ki bi mi transportirala opremo iz LJ do Šenčurja (pa tud seveda voznjo nazaj).
Do Sencurja mislim kar pritect iz Bezigrada (seveda gre lahko se kera/kdo z mano).:)

Zdravo!

Preverila sem, da bi bilo iz LJ do Šenčurja 26km. Si mislil celo traso preteči? Neki me mika tole tvoje tekanje. Kakšen tempo?

LP, Mojca 8)
Še manj, kot en teden nas loči od TF piknika. Udeležba bo očitno za pol manjša, kot smo predvidevali. Tisti, ki še cincate, imate še čas, da se prijavite. Po mojem ste dobrodošli tudi vsi tisti, ki se tu ne nameravate javiti.

Prijavljeni za tenis imejte sabo svoje loparje, žogice in superge za tenis (ali vsaj z ravnim gladkim podplatom).

Pogrešam kar nekaj meni dragih forumašic in forumašev.
Hoj,

če bo dovolj časa in interesa, sem se z Erotom dogovoril, da na kratko predstavim vtise z moje udeležbe na maratonu v NY in Londonu. Pripravil sem tudi nekaj gradiva, ki bo verjetno zanimovo za tiste, ki se pripravljate in boste tekli na letošnjem maratonu v NY.

Se vidimo na pikniku.

Lp, MatjazV
hoj,

seznam osvežen :arrow:

nekateri ste se javljali v tej temi, da za svojo prisotnost pa niste dahnili - še ne :)

torej - z besedo na dan!

Tini, Špela - transportne storitve lahko prevzamem jaz. Kolo bomo že dali v gepek Berlinga ...

Kot vidim iz prijav, bo dovolj ena ura odbojke in ena ura tenisa. OK?

Matjaž je že napisal, da bo pripravil predstavitev svojih zgodb iz New Yorka in Londona. Se že veselimo :)

Še enkrat - prosim vas, da čim prej potrdite svojo prisotnost in aktivnosti, da povemo, koliko česa - hvala!!!
MatjazV napisal/-a:Hoj,

če bo dovolj časa in interesa, sem se z Erotom dogovoril, da na kratko predstavim vtise z moje udeležbe na maratonu v NY in Londonu. Pripravil sem tudi nekaj gradiva, ki bo verjetno zanimovo za tiste, ki se pripravljate in boste tekli na letošnjem maratonu v NY.

Se vidimo na pikniku.

Lp, MatjazV

To pa tudi mene precej zanima :) Matjaž, kdaj si planiral te tvoje predstavitve :?:
Glede na to, da me v nedeljo čaka dolga Franja, vas pridem samo pozdravit in poklepetat.

Se vidimo v Šenčurju :!:
mitjas napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Hoj,

Se vidimo na pikniku.

Lp, MatjazV

To pa tudi mene precej zanima :) Matjaž, kdaj si planiral te tvoje predstavitve :?:
Glede na to, da me v nedeljo čaka dolga Franja, vas pridem samo pozdravit in poklepetat.

Se vidimo v Šenčurju :!:

Ja, ponavadi so te predstavitve bolj proti koncu piknika, ko so športne aktivnosti že mimo.

MatjazV
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 09 Jun 2009, 08:46, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA