Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Pa sem ga :lol: !!! Odtekla zadnji hud trening :juhuhu:; zdaj pa počitek 8) .
Zadnje metre pri novi čolnarni na Špici sem srečala skupino, ki je pridno vadila šolo teka in med njimi zagledala našo KATRCO!!!! 8) Pridna :clap: , sicer pravi, da ji manjka malce motivacije in, da pogreša naše skupne teke. In veste kaj :!: jaz tudi!!! Upam, da naše srede zaživijo kmalu po Bielu, Katrca je obljubila, da pride.
Če preživim Biel :roll: , se vidimo v sredo :!:

:wink:
 katrca
Nataša, res sem bila pošteno vesela, da sem te srečala. Kot rečeno, po tvojem Bielu se snidemo v sredo, da se ti poklonimo s čašo šampanjca in odtečemo en krogec. Upam, da ga bom do takrat zmogla. Je bilo pa včeraj zaznati polno občudovanja med našo tekaško skupino ( ki sem se ji včeraj prvič pridružila ), kar se tiče tvojih uspehov. Zdaj si že med zvezdami. No, uspešno premagajta ( s tvojim Robocop-om ) tistih par km v Bielu in potem novim dogodivščinam naproti.
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, bomo držali pesti in mislili na vaju tam daleč :clap: . Saj bosta preživela in upam, da se v sredo 17.6. res spet zberemo in odtečemo en čudovit krogec v prijetni družbi za motivacijo, za rekreacijo, za dušo, za..... za vse nas. Bom planirala da prišibam ob 18.00 na parkirišče in potem ga........ pičimo lepo počasi :--
Ob nedeljah sem bom sedaj lepo pridružila tekom ŠRK (če ne bom nabirala kilometrov z Zmajčkom :D ), pa naše srede, pa kRožnik in bicikelček, uh, luštno je luštno.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Nataša, res sem bila pošteno vesela, da sem te srečala. Kot rečeno, po tvojem Bielu se snidemo v sredo, da se ti poklonimo s čašo šampanjca in odtečemo en krogec. Upam, da ga bom do takrat zmogla. Je bilo pa včeraj zaznati polno občudovanja med našo tekaško skupino ( ki sem se ji včeraj prvič pridružila ), kar se tiče tvojih uspehov. Zdaj si že med zvezdami. No, uspešno premagajta ( s tvojim Robocop-om ) tistih par km v Bielu in potem novim dogodivščinam naproti.

Joj, kako te bo luštno spet videti :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: Je bilo pa včeraj zaznati polno občudovanja med našo tekaško skupino ( ki sem se ji včeraj prvič pridružila ), kar se tiče tvojih uspehov. Zdaj si že med zvezdami. No, uspešno premagajta ( s tvojim Robocop-om ) tistih par km v Bielu in potem novim dogodivščinam naproti.

:oops: :oops: :oops: :D

Se bova potrudila, hvala. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, bomo držali pesti in mislili na vaju tam daleč :clap: . Saj bosta preživela in upam, da se v sredo 17.6. res spet zberemo in odtečemo en čudovit krogec v prijetni družbi za motivacijo, za rekreacijo, za dušo, za..... za vse nas. Bom planirala da prišibam ob 18.00 na parkirišče in potem ga........ pičimo lepo počasi :--

Lenči, hvala.

Upam, da bom do srede že zmogla en počasen krogec :oops: ; no boste pa enkrat za spremembo mene čakali :-- !

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
Nataša, tudi jaz vama želim veliko uspeha v Bielu!

lenči napisal/-a: Ob nedeljah sem bom sedaj lepo pridružila tekom ŠRK

Bo tek tudi to nedeljo? A tečete 1 ali 2 kroga?
 Sandi3team
tek je vsako nedeljo ob 9.00h. Trenutno tečemo en krog. Na posebno željo tudi dva :)
 Sandi3team
Tud pol sprejmemo. Upam, da ti res uspe prit, ker imamo še majčko in bidonček zate.
Uporabniški avatar
 lenči
Midva z gospodom 5.00 sva prišla, Nataša tudi, Petka tebe sem žal na koncu zgrešila (sem pač počasna :oops: ).
Na začetku soparno, potem pa odrešujoč dežek. Mene sta moja dva sotekača lepo potegnila naprej (hvala obema :D ) in spet sem izboljšala tempo. Klanec ni več težava, se poznajo teki po kRožniku :clap: . Kljub utrujenosti od včerajšnjega vrtnarjenja sem zelo zadovoljna s tekom danes.
Danes smo izvajali tudi tekaške vaje na začetku in tako smo ogreti štartali. No, prehudega klepeta danes nisem bila sposobna, vseeno pa je še nekaj rezerve.
V nedeljo pa zopet :laola
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a: Petka tebe sem žal na koncu zgrešila

Eh, saj si zamudila samo en poklapan pozdrav iz avta. Najprej sem mislila, da sploh ne grem, potem sem se odločila, da mogoče vas še ujamem na koncu kroga, mimogrede prevzamem še svojo medaljo s Šmartinskega teka, nad katero sem že na pol obupala, potem pa lepo odtečem 2 kroga. Potem ni bilo iz vsega skupaj nič saj se je v trenutku, ko sem prispela v Celje, ulilo ko iz škafa; in potem cel dan dež, sonce, dež dež dež :evil: Škoda, da vas nisem videla.
Pa drugič :wink:
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA