Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Arif
Je že za nami ena športna sobota, ki je prinesla spremenljivo vreme od poletnega do zimskega v odtenkih vseh štirih letnih časov. Tekma je dobra, trasa,čeprav v krogih, zelo lepa in v celoti ob Savinji. Temperatura v času tekme je bila idealna in vreme se je nepričakovano razjasnilo. Organizacijski del je bil pohvale, o sodniškem pa bi se dalo razpravljati. Tekel sem 9 km skupaj z rednimi soborci in sem ga pretekel( na moji uri merjeno) v 32:53:23 :D . udeležba je bila pod pričakovanji, zato pa ni bilo velike gužve na štartu :lol: Na koncu se zapletlo pri podelitvi in smo namesto ob 13:30 začeli ob 15:00.
Zato smo se tolažili :drink in vztrajali do konca. Vseeno pohvala organizatorjem za prvo tekmo in upajmo, da bo naslednje leto boljše. :clap:

P.S. Če bodo naslednje leto delili nagrade si prinesite kakšno vrečko od doma
Uporabniški avatar
 nini32
verjetno bi bila večja gneča in več udeležencev (predvsem žensk), če ne bi bilo DM teka. če bi za tek vedela prej, nebi rila v LJ. en mal lokal patriota pa je le v meni. :lol:

drugo leto pridem.

me pa zanima kje ste tekli.

nini
 Sanela
Arif napisal/-a:P.S. Če bodo naslednje leto delili nagrade si prinesite kakšno vrečko od doma

Pridi jutri v Koper na nočni tek na 10 km, lahko kar brez vrečke, ker smo jih nabavili, da jih bo še za drugo leto dosti. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA