- Zaradi dolgega čakanja na rezultate, obstaja možnost, da me drugo leto ne bo.
- Družba seveda super. Posebne pohvale našima Primorcema Lonelyju in Arabu, ki sta prišla malo pogledat tudi na "naše konce."
- 5r002 še vedno ne vem kdo si (čeprav ti mene menda poznaš

)
- MatjažV in laufer, hvala za fotke. Lukovb, tudi jaz nisem mogel odpreti tvojega linka do fotk niti do rezultatov.
- Šmorn žal v osnovi namenjen le otrokom (nekateri smo zviseli).
- Zanimive kilometrske oznake z odštevanjem (koliko km je še do cilja).
- Vreme muhasto: dež, veter, sonce, oblačnost, vroče, mraz, vsakih 5 minut drugače.
- Proga: blatna (to imam trenutno edini izgovor za moj tek

)
- Konkurenca: kar huda (z minuto slabšim časom sem bil tu že na stopničkah nekoč). No, danes sem bil spet 4. (četrti) in jaz sem tisti, ki me omenja spikl.
- Moj tek glede na prej napisane želje:
* Kovita ni bilo, zato se z njim nisva mogla pomeriti
* Minimalni cilj je bil 7km progo preteči pod 27 minutami = uspelo 26:36 (uradno 26:37)
* Optimalni cilj je bil 26:30

to ni uspelo, recimo da je krivo blato, čeprav sem zvedel, da je proga tudi malo krajša od 7. Skratka od željenega tempa 3:45min./km se oddaljujem in očitno je čas za spremembe.
- Sama tekma: zaradi velike gneče na štartu ni bilo možno štartati spredaj, kar nekaj časa je bilo onemogočeno prehitevanje, zato 1. km šele 3:55, kar je glede na zadnje čase slabo. Že na začetku sem se zalepil za Venclja in 5 km sva tekla praktično skupaj, potem je on potegnil naprej in me pustil zadaj za dobre pol minute.
- Čestitke Venclju in MatjazuV za obeske.