Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitam vsem za rezultate :TF) :laola :clap:, jaz letos nisem imel časa, da bi prišel na tole tekmo...
Drugače pa Tae, škoda, da si bil zopet četrti :roll:, očitno je konkurenca tudi na vaških prireditvah iz leta v leto težja, jaz sem bil recimo lansko leto v konkurenci tretji z rezultatom 26.52, letos bi o medalji lahko samo sanjal..., no vseeno ti čestitam za lep rezultat :clap: :cast:
Glede zavlačevanja s podelitvijo rezultatov, pa osebno mislim, da v bevkah stavijo predvsem na gasilsko veselico, pa želijo, da bi čimveč ljudstva oziroma tekačev ostalo čim dlje in zapravilo še kakšen dodatni evro za hrano oziroma pijačo, ker jaz sem se tudi lansko leto kar načakal, da sem prejel medaljo... :? :evil:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Obivankenobi napisal/-a:čim dlje in zapravilo še kakšen dodatni evro za hrano oziroma pijačo, ker jaz sem se tudi lansko leto kar načakal, da sem prejel medaljo... :? :evil:

Ja, se spomnimo. :D Smo te pogrešali letos, no ja, vsaj spraševali, kje si. :wink: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA