Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

S solznimi očmi prebiram poročila !!!!!Res ste carji!!!
Žal se mi datumsko letos slovenski ultra teki nekako pokrivajo z eurocapom.
Naslednje leto se pa ziher vidimo na kroženju!!!!

Hitro regeneracijo predvsem tisim, ki gredo na Balaton!! :cast1: :cast1: :cast1:

:wink:
Živjo!

Najprej ČESTITKE vsem, ki ste garali na Teku sreče.
Lepo je bilo videt znane obraze TF, spoznati nove, z njimi pokramljat in odteči kakšen krog.

Moram, pa ob tej priliki POHVALITI ZdravkaC, name je naredil poseben vtis. Pravi športnik z dušo in telesom.
Ne le, da ima vse te lastnosti, ima ogromno kvalitet, s katerimi nas obdaja, je vzor tekačem in odlična promocija TF.
Še enkrat HVALA za nasvete z žulji, veliko si pripomogel, da sem tek zaključil v svojem stilu.

Lep športni pozdrav,

Poldi
Najprej seveda čestitke dobitnikom medalj:
- MiroR
- Zajc
- ZdravkoC
Potem pa seveda tudi vsem ostalim.
Vesel sem, da sem tudi sam del Tekaškega foruma, ki je imel na tem težkem tekmovanju kar obilno zasedbo.
tae napisal/-a:Najprej seveda čestitke dobitnikom medalj:
- MiroR
- Zajc
- ZdravkoC
Potem pa seveda tudi vsem ostalim.
Vesel sem, da sem tudi sam del Tekaškega foruma, ki je imel na tem težkem tekmovanju kar obilno zasedbo.

Med dobitniki pokalov je tudi Poldy666.
dusan napisal/-a:Med dobitniki pokalov je tudi Poldy666.

Se opravičujem dusan. Omenil sem le tiste, ki jih poznam tudi osebno. Sicer pa nikoli ni prepozno.

ČESTITKE TUDI TEBI Poldy666.
Res, tudi jaz čestitam vsem udeležencem za rezultate.

tae napisal/-a: ..le tiste, ki jih poznam ...

Ej TAE, dobra priložnost za novo stavo ... motivacija, informacija, degustacija, spoznavacija ...
zafi napisal/-a:http://www.timingljubljana.si/Rez_mdb.asp?db=1288[url][/url]

...eh...sedaj vidim rezultate, da je Andreja dosegla 3. mesto v kat.... naju pa žal ni bilo več.... :--( (pa so šle prve stopničke) - res škoda, ker če ne drugače si je zaslužila medaljo za potrpežljivost, vzpodbudo, razumevanje, ... :D :D
Čestitke vsem, na čelu z MiromR, Zajcem, ZdravkomC,
Gozdnim in AVI-jem, ki ste bili moji kameradi na
kroženju po Tivoliju.
@ AVI: upam, da bo s tvojim kolenom kmalu vse o.k.,
ne le zaradi trekinga v Bovcu.
@ Andeja, čestitam ti za prve stopničke.
:clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA