prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Najprej zahvala comi , ker je prinesla štunfe cep. :clap:
Seveda sem jih takoj še čist angelsko čiste nataknil na svoje spodnej okončine in je res kar pravijo, da moraš zadevo počasi natikati, ker pač zaradi elastičnosti štunfov ne gre hitreje.
Prvi občutk iso bili božanski in sem mislil, da me masira tavžnt tajk. :mrgreen: +
Seveda je bil to samo občutek ki vara, ampak vseeno je dober filing z njim tečti. tudi sam tek z njimi je res bolj prijeten in ni tistih bolečih mišic, ki se začnejo, ko se gre na rožnik. Skrtka tempo je bič za točno urico okrog krožnika in na koncu ko sem končal se mi je zdelo, da sploh nisem tekel, ker so bile noge še čisto frišne.
razlika z njim je kot noč in dan in toplo priporočam, da si jih nabavi vsak, ki ima težave z trdimi spodnjimi okončinami in krči.
drugače pa družba fanj in seveda na koncu smo še hruškovec ter coko spili, da smo nadoknadili izgubljene OH.
Hvala mojima sotekačicama za odlično družbo :clap: . Pajo je tokrat čisto podivjal in pobegnil :? . Glede na to, da sem se počutila čisto uničeno, je bil tek nujno potreben, domov sem se peljala odlične volje in s polno energije. Pa še čas na koncu sploh ni bil slab (za polžko seveda :oops: ).
Hvala 5rca za češnje, njami so bile.
Še pridem :laola , vsaj dokler bo ura ob 18.00.
lenči napisal/-a: Pajo je tokrat čisto podivjal in pobegnil :? .

vidiš kaj cepke delajo :wink:

Tudi jaz sem tekla v odlični družbi, tempo ravnopravšnji čvekalni itak, izvedela nove kulinarične trike (hvala Lenči :D ), ujela zadnje tri češnje (hvala 5rca) in šla spet dobre volje proti domu....
A to o dokolenkah govorite? Pa da je taka razlika? Treba probat.... :? Js mam pa drugač vročino, angino že od nedelje, upam da se sestavim do torka in se končno prikažem, zdaj ko poznam Lenči mi bo lažje prit :mrgreen:
vidkul napisal/-a:Včeri je bilo prav super. Hvala 5rci za družbo. Že dolgo nisem tako hitro tekel.

lp vid

Oooo a ti si bil ta ...
No lepo te je bilo spoznat :mrgreen:
Čeprav na hitro ... tekla bom pa drugič ... magari dva kroga :lol:
Ja, včerja je bilo spet super, tako kot vedno pač....ja takle mamo na telih naših Krožnikih... odlična družba, jedača in pijača....."ni de ni"
Na koncu je pa letelo ko po luftu, nas je priganjala neka deklina, tako da nismo imeli izbire... :lol: :lol: :lol: :lol:

IRA napisal/-a: ... magari dva kroga :lol:

....pa da vidimo če upa..... :twisted:
Zabec pa celi rano, no gleženj. Po poskodbi na delu imam težave z gležnjem.
Opustil sem tekanje po asfaltu, K-Rožnik pa se mislil , da mi ne bo delal težav.
V prvem delu sem se držal nazaj, po vrhu pa sem potegnil... To pa je bila napaka.
Tako, da sem nasljednji dan malo tancal okoli. Popoldne sem že lahko "plesal". :clap:
Z tekom bo treba za nekaj časa prekint.. :--(
Vedno vlečem iz "naftalina" tole temo :lol: .
Jaz imam od sinoči torbo spakirano, a jo vržem v avto za jutri :?: Bo kakšna polžja družba zame Slika . Imam cel dan seminar, bom verjetno hudo potrebna prevetritve možganov Slika
super se tudi jaz javim ,da me lenči strese za rokav in ponižno prosim ,da mi roka ostane po tem dejanju še zmeraj uporabna. :mrgreen:
verjento je ura standardna ob 18 .
pajo medalija zaslug za narod iz janšegrada je tudi v avtu in čaka na tebe, da jo prejmeš. :clap:
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA