Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že od začetka Treking lige se sprašujem kako organizatorju uspe tako porihtati vreme. Enako vprašanje se mi je porajalo včeraj... Ko se je kljub napovedi orkanskega vetra sonce veselo smejalo izza oblakov :--
Avtobus in šofer iz Maribora do Rogle sta poskrbela za dodatno dobro voljo, obilico smeha in eksta druženje tekačev (dodaten bonus).

Kljub temu, da je maksikateri tekač godrnjal nad oznakami na progi, moram jaz letošnje oznake pohvaliti. Držala sem se navodil in če ni bilo nikjer nobene oznake, sem pičila naravnost (enostavno tako kot so nas učili v avtošoli). Tako mi je letos za spremembo uspelo priti v dolino kot se šika (brez vmesne postaje na Klopnem vrhu) :ignore: . Posledično pa sem zadovoljna tudi s časom. In celotno prireditvijo. Žalostno je samo, da se je udeleži tako majhno število tekačev.
Čeprav pravi EnXeN, da je veterinar in tista moja voda rešila tekmo... :wink: :lol: , je bilo bolj treba "reševati" mene. :wink: :D
Sebi napisal/-a:Kljub temu, da je maksikateri tekač godrnjal nad oznakami na progi, moram jaz letošnje oznake pohvaliti. Držala sem se navodil in če ni bilo nikjer nobene oznake, sem pičila naravnost (enostavno tako kot so nas učili v avtošoli).

Jaz se sicer nisem pritoževala nad oznakami na progi, pa sem vseeno naredila še en dodatni krogec na Žigartov vrh... :D Hvala 50cent, Samo:-) in Li, za usmeritev na pravo traso!
Kljub temu, da je Tinca še večer prej nekaj cincala, je bila na cilju krepko pred mano! :clap: Upam, da naslednjič ti mene "brcneš v rit"! :wink: Sebi pa itak raztura! :cast:
Samo:-), tisto o šprintu, pa ne vem, če nisi ti sanjal!! :wink: :lol: :rol: :rol: Hvala za spremstvo in fotke! :D

Ja Pohorje je zakon! :D Pridem spet!
Jaz se sicer nisem pritoževala nad oznakami na progi

svojemu nicku primerno sem malce godrnjal v cilju, saj sem dvakrat zgrešil progo in na koncu v cilj prispel z nasprotne strani :oops: (po smučišču sem se kotalil ob sankaški progi)
no...jamranje je bilo najbrž zaradi (pre)utrujenosti, saj je bil to moj prvi Pohorski tek in nasploh prva taka razdalja (sodeč po FR405 sem dodatna 2km posvetil spoznavanju lepot Pohorja....in ni mi bilo žal)
bilo je super (upam, da je bambi našel mamo), pohvala organizatorjem :clap: (čeprav morda tega niste uspeli razbrati z mojega sitno izmučenega obraza v cilju).
Hvala Andreju za prijetno družbo med hribolazenjem in Mg-tableto, Enexenu in ostalima sotekačema pa za varen povratek domov....naslednje leto pridem spet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA