Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

veter v laseh napisal/-a:Luzr in Tae :lauf: na Ratitovec :?:

Ali samo ogrevata temo :?: :cry:

Mene je nehote zvabil Vencelj v to temo. Vsekakor grem v soboto na TF piknik in po vsej verjetnosti v nedeljo NE na Ratitovec (oprosti, če sem te zavedel, ne bom več :ignore: )
Zaenkrat imamo moralno podporo :D ene čisto določene gorske tekačice :wink: , ki žal na omenjeni dan ne more priti.
Še vedno iščemo osebo kateregakoli spola, ki bi odtekla štafeto. Če je komu rezultat pomemben, se lahko pridruži in teče prvo predajo, potem pa z nezmanjšanim tempom nadaljuje.
Tak bo prehitel mene, ki se bom (s)potikal po progi... :mrgreen:
Luzr in veter, pozdravljena.
Že nekaj časa spremljam na forumu, da "trpita" za žensko anomalijo. Če jo do petka ne dobita in če-ali vama je vse eno, da tekmujeta v moški ekipi, se vama lahko pridružim. Morata pa se zavedat, da bom slab nadomestek za kakšno mlado gazelo, saj je bil moj lanski čas na cilju celo za 10 sekund slabši od Gartner Irene, ki je tekla v zadnji predaji ženske štafete.
Pa še ena težava, ki se je morata zavedat, če me vzameta v ekipo; ker bi rad opravil s celo progo, tečem torej prvo predajo, ki pa je najbolj ravninska, kjer sem žal najšibkejši.
Dobro torej premislita, kako se bosta odločila!
lp Tone
Končno še nekdo dviguje temo!
Tonek, pogledal bom čase in to v naslednjih dneh objavil v forumu. Zato se ti tudi le kratko javljam.

Vse ostalo javim, ker bom še reklamiral 14. gorski tek na Ratitovec!
TONEK napisal/-a:Luzr in veter, pozdravljena.
Že nekaj časa spremljam na forumu, da "trpita" za žensko anomalijo. Če jo do petka ne dobita in če-ali vama je vse eno, da tekmujeta v moški ekipi, se vama lahko pridružim. Morata pa se zavedat, da bom slab nadomestek za kakšno mlado gazelo, saj je bil moj lanski čas na cilju celo za 10 sekund slabši od Gartner Irene, ki je tekla v zadnji predaji ženske štafete.
Pa še ena težava, ki se je morata zavedat, če me vzameta v ekipo; ker bi rad opravil s celo progo, tečem torej prvo predajo, ki pa je najbolj ravninska, kjer sem žal najšibkejši.
Dobro torej premislita, kako se bosta odločila!
lp Tone

luzr napisal/-a:Končno še nekdo dviguje temo!
Tonek, pogledal bom čase in to v naslednjih dneh objavil v forumu. Zato se ti tudi le kratko javljam.

Vse ostalo javim, ker bom še reklamiral 14. gorski tek na Ratitovec!

Vidim, da se dviguje temperatura.
Vseeno mi je za rezultat. Gremo :lauf:. Če bo mešana štafeta ne vem, Luzr sicer lahko obleče kiklico, vendar za sodnike nisem prepričan ali jih bo preslepil. :lol:
Hitro se odločita, sicer prekličem udeležbo za tek. :twisted:
Letošnje nagrade za Tek na Ratitovec:
:arrow: moški dobijo tekaške pajkice :arrow: slikca
http://www.shrani.si/f/2u/iL/3Rm2OGWG/sreco-003.jpg
:arrow: majice enake kot lani za ženske, možnost je, da tudi ženska dobi pajkice

LP, vencelj
luzr napisal/-a:Veter, jaz sem za. Ne boš se izmazal tako enostavno!
Lahko se še zmenimo zasebno, ampak še naprej bom tu iskal kandidatke za kompletno žensko štafeto...

Mislim, da se bom zmazal. :oops:

Drugi načrti. :wink:

Upam, da ne bo :--(.
Na progi bodo štiri okrepčevalnice (voda in napitki), prva v Podlonku, nato pa vsaka 2 km: ena med Podlonkom in Prtovčem, na Prtovču in na Podnu. Na cilju posameznih predaj štafetnega teka bo tudi sadje...

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA