prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tati
nakako sem se odločil za ta model in videl da obstajajo tudi v drugah barvah sam v giga športu zmanjkalo moje št.,pa me zanima če kdo ve kje jih lahko kupim morda kje takoj za mejo vsakršnja info. bi mi prav prišla ker prek neta mi nekako ne gre da bi kupoval z kartico edino po povzetju

se vam v naprej zahvaljujem
Priponke
thumb_26_74_paragraph.jpg
thumb_26_74_paragraph.jpg (7.48 KiB) Pogledano 746 krat
 luzr
@tati: Ker se nisi nič oglasil sem čakal, da boš vsaj malo mignil... Od februarja...
Pokliči uvoznika Vita šport, v Trebnje. Ampak ne pričakuj prav nizke cene. Na gotovino morda 10% popusta. :?

Kupovanje napamet brez pomerjanja? :roll:
S tem, kje v tujini jih lahko kupiš se ne bom ukvarjal. Verjetno veš kje ima Giga šport podružnice. :wink:

Ah, pa bolj berljivo je, če uporabljaš veliko začetnico. Potem lahko hitreje berem in mi je po enkratnem branju jasno kaj te zanima... :(
 tati
ker mi čas ne dopušča da bi slovnično se ukvarjal s pravopisem brez zamere sem klical na vito žal nimajo in lep čas ne bodo saj so mi tako razložili tko da glede probe sem že naredil sam se takrat nisem odločil ker je bila ponudba zares velika vseeno se ti zahvaljujem za te info.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA