Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Še moje poročilo z petkovega teka v Brezju.
Sem se udeležila prvič tega teka in sem presenečena nad vseeno ne tako malem številu tekmovalcev. Res, za 5 Eur smo dobili majico, malico, vode dovolj, vsak je bil izžreban in je dobil nagrado - nekateri celo dve, toliko je bilo nagrad. Štartnina razdeljena med absolutne tri zmagovalce pri moških in ženskah. :clap: Lepa trasa, prav nič dolgočasen teren.
Skratka vse štimalo.
Mogoče ena majhna pripomba: lahko bi še kakšno pijačo prodajali in še zraven kaj zaslužili. Po teku nam po navadi paše: :pivo:
Še z moje strani vse pohvale organizatorju, tak mora bit :clap: Na teku, pa zopet same znane face, tak da je blo kar zanimivo :wink:
Res je, kar pravite :D
Družba pa res prava. Bi kar ostal tam :-)
Se strinjam, da je bilo vse OK in da bi lahko v cilu kak štant prodajal oplemeniteno vodo.
Vesel sem, da je moja hčera pretekla to razdaljo bila v kategoriji tretja. Verjamem v tovrstno motivacijo.

Imam nekaj fotk, naložene pa bodo mogoče v torek, če ne prej :wink:
Sam nisem uspel priti zaradi družinskih obveznosti, se pa vsekakor veselim, da se tudi v totem mestu pod Pohorjem le nekaj dogaja. Mogoče pa se le kdaj utrne mavrica in uspemo pripraviti tudi tako željen maraton v Mariboru!!
Tekačiča napisal/-a:Zdravko, hvala za fotke. :D Jaz bi sicer nekatere kar v koš dala, zdaj že je kaj je. Na nekaterih zgledam kot bi delala reklamo za svojo zobozdravnico. :lol:

Sebe vedno gledamo drugače. Meni so bile fotke posrečene, a sem jih vseeno nekaj umaknil.
Rezultati so bili objavljeni na Tekaškem forumu že na dan tekme in jih ni bilo potrebno cel teden iskati in končno najti na strani AZS. Sicer pa hvala vsem za vzpodbudne kritike. Obljubljamo, da bomo prihodnje leto še boljši, ker se to še da in bolj prepoznavni. Na svidenje torej prihodnje leto!
borut2 napisal/-a:Rezultati so bili objavljeni na Tekaškem forumu že na dan tekme in jih ni bilo potrebno cel teden iskati in končno najti na strani AZS.

Sem spet pogledal ... ni jih med uradnimi rezultati, ni jih v tej temi ...
Sicer pa sem jih našel na AZS in v tej temi dodal link. Ne vidim vzroka, da bi se kdo zato počutil užaljenega :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA