prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 wind
Morda kdo ve, kje kupiti zatezne sponke za vezalke?
Kos plastike, ki ima noter vzmet, skozi napelješ vezalke, podobna roba je na rukzakih, anorakih. Jaz sem tole vzel z ene stare jakne, ki je odslužila, bi pa rabil še nekaj kosov.

vezalke20090601.jpg
vezalke20090601.jpg (41.52 KiB) Pogledano 3504 krat

vezalke20090602.jpg
vezalke20090602.jpg (55.49 KiB) Pogledano 3501 krat
Uporabniški avatar
 Loni
Jih imam iz Anglije, bi se pa splačalo pogledati tudi po kakih trgovinah s šiviljskimi zadevami, imajo kar precej zadev, katerih ne bi pričakoval.
 wind
Loni in Andreja, hvala za info, upam, da bom našel kako tako štacuno (najbližja je že zdavnaj propadla), samo za tole malenkost se mi še ne da v LJ. ;)

Biz napisal/-a:eh, kaj bi to, samo pravilno moraš znati zavezati vozel. Vozel je le malenkostna variacija običajnega vozla na čevljih.

No, ni problem v tem, da bi se vezalke razvezovale, kot bi kdo naivno mislil. :D Včasih se zgodi, da vezalke zategnem malenkost preveč, pa me čez tri km začne bolet v nartu. Ob kakršnemkoli vozlanju to pomeni, da je treba razvozlat in ponovno zavozlat - kar seveda požre nekaj časa. Mene na teku moti vsako daljše ustavljanje, zatezne sponke so za tovrstne popravke neprimerno hitrejše od kakršnegakoli vozla. In ker ob takih sponkah tudi vidim točno dolžino vezalk, ki gledajo ven, se zdaj zelo redko zgodi, da bi copat zategnil preveč ali premalo.

Škoda, ker proizvajalci superg takih igračk že serijsko ne prilagajo zraven.
Uporabniški avatar
 izzardly
Ekola, ravnokar sem jih opazila v pozamentriji (s sukanci, volno itd.) v City Parku v LJ, so raznih barv, točno take z 2 luknjicama, za 21 centov za kos. Ni vrag, da takih ne bi našel v vsakem večjem trgovskem centru s podobno trgovino. Drugače ti jih pa pošljemo! :D

LP
 wind
Oooo, še pogledale in poslale bi, to je pa res prijazno! :shock: :D

No, ne bo treba pošiljat, sem se le malo sprehodil po trgovinah, našel eno z blagom, v kateri sicer niso imeli, me je pa prodajalka napotila v podobno trgovinico, kakih 500m stran, kjer sem nabral nekaj robe, zdaj bom lahko opremil cel vozni park s tole plastiko. 8)

vezalke2009061201.jpg
vezalke2009061201.jpg (44.65 KiB) Pogledano 3053 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA