Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AVI napisal/-a:Hoj, mislim da tudi midva prideva okrog 17-ih....to bo zame prvi cooper letos, pa da vidimo koliko smo zgubili na hitrosti.... :D :D

...je morda, kdo za druščino na stezi...

misliti in nič vedeti.....ja takole pride, danes po vsej verjetnosti ne bo nič....tako da lepo krožite, pa se srečamo, ko se zagledamo... :lol: :lol: :lol: :lol:
raf sam si res ena reva :)
Dons je bilo prav prijetno, vsaj meni ko sem tekel okoli sedmih. Nič ni padalo in temperatura taprava. Folka se je kar nabralo no odvisno od skupine. Meni je šel tek po planu in na koncu sem moral zadnja dva kroga zaradi utrujenosti upočasniti. Kakorkoli, stisnil sem pod 9 minut kar lani nisem uspel. :lol: Pol pa še eno urco fitnesa in domov.

Aja folk fajn vas je blo videt. Se vidimo kmalu na pikniku.
Meni je bilo tudi všeč, čeprav sem tekla v isti skupini kot pajo, kar pomeni, da je rahlo deževalo (ampak takoj, ko so zadnji pritekli v cilj, je nehalo :D ) in da je pihal veter.
Zanimalo me je, če lahko Cooperja pretečem v času 1:50 na krog. In na koncu je bil rezultat do sekunde takšen - torej 10 sekund bolje kot septembra. :D
Tako da sem zadovoljna.
Nazadnje spremenil spela*, dne 11 Jun 2009, 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja, moja malenkost se je tudi pojavila precej pozno :P na tejle zadevi, srečal sem nekaj TF-jevcev, se prijavil na takšne in drugačne meritve (letos sem imel vsaj krvni pritisk v mejah normale) in opazil precej spremenjen Cooperjev preizkus, sedaj pod streho dr.Škofa oziroma njegovega AADS, sicer s samo organizacijo je bilo vse OK, ne vem pa zakaj ni več diplom za odlično opravljen tek.. :? :roll:
Rezultat 8.35 je v stilu večine letošnjih rezultatov, v glavnem od lanskoletnega 8.18 oddaljen svetlobna leta :evil: :( :hello:, tako, da mi letos ne gre in ne gre... :roll:
Na koncu testa sem komaj ušel nevihti oziroma toči...

Lp!
Lepo vas je bilo videti.
Letos so merili tudi fitness test, tako, da spoh ne bi bilo treba tečt,
pa bi vedel, kje sem :twisted:
Prišel, videl, odtekel, .... zelo hitro začel, rezultat crknil... po 1.krogu
Imam seveda polno izgovorov zakaj je bilo za minuto in pol slabše kot lani.
Sedaj gre lahko tekaška forma menda le še navzgor :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA