Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Organizator-Športno društvo "Kraški tekači Sežana
Start in cilj:Sežana – prireditveni prostor »LIPOV LIST«
Datum in ura: 28.avgust. 2004 ob 10.uri
Tek šteje za uvrstitev v Primorskem pokalu
Proga: 7,2km in v celoti poteka na območju Tabora, hriba nad Sežano, po makadamskih in gozdnih poteh. Proga je razgibana, podlaga pa različna in zahtevna!

Štartnina: Prijave so možne na štartnem mestu ( prireditveni prostor Lipov list - Sežana) na dan prireditve med 8. in 9.30 uro. Štartnina za tek je 1.500 SIT

Nagrade: Prvi trije tekači v moški in ženski konkurenci skupno prejmejo pokale, prvi trije po kategorijah pa medalje!

Informacije:
Silvo Nemanič 041-351-893
Uporabniški avatar
 Filipid
Dodajam še spletno stran: http://users.volja.net/tekaci/
Uporabniški avatar
 Staša
Me malo mika - sploh ker bo potem zur za mojo staro mamo, Tamyino prababico :wink: (90 let!!!), pa da ne bo slaba vest pojest vsega mogocega (se od barb torte...).

A kdo gre?
Uporabniški avatar
 lojzeP
he, he, Ero,ne ti men teki, pa te fore :shock:

Lepo priznaj, da bi pasali spet kaki avtohtoni njokci, pa kaka druga lokalna specialiteta - a je tko,a :oops:

Če sem čisto iskren, bi se tudi sam prepoznal v takšni vlogi 8) :D

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Lepo priznaj, da bi pasali spet kaki avtohtoni njokci, pa kaka druga lokalna specialiteta - a je tko,a :oops:

Če sem čisto iskren, bi se tudi sam prepoznal v takšni vlogi 8) :D

Lojze, spet provociras :) - ze vem, da mora v soboto spet pasti Storje ! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
ideja je odlična, tako, da jo bo potrebno vzeti več kot resno ( njam, njam PRESS ) :D

2x LP

P.S. a je kdo rekel Štorje - hudo - hujšanje na vidiku :roll:
 bine
Obeta se lepo vreme, lep tek, prijetno druženje. Torej, vidimo se! :D
 ines
Kaj vam bo najbol pasalo po teku- borovničke ali ter..... l.... ali pa oboje :?: :?: :?: Samo vprašanje časa-organizacija. Bom poskrbela za oboje samo vprašajte. Imam specialno dieto za drugi dan po njokih- preiskušeno 1 mesec in 25 dni. Tisti ki me pozna od prej ne bo verjel :shock: :shock: :shock: . SE VIDIMO. Lp INES
Uporabniški avatar
 Staša
ines napisal/-a:Kaj vam bo najbol pasalo po teku- borovničke ali ter..... l.... ali pa oboje :?: :?: :?: Samo vprašanje časa-organizacija. Bom poskrbela za oboje samo vprašajte. Imam specialno dieto za drugi dan po njokih- preiskušeno 1 mesec in 25 dni. Tisti ki me pozna od prej ne bo verjel :shock: :shock: :shock: . SE VIDIMO. Lp INES

Meni terancek :)

Jaz delam na tem, da grem v petek zvecer pozdravit nase esestkarje, pol pa v soboto na Tabor (upam, da bo zneslo), samo Storje bom pa izpustila - bo kar gostilna Mesec v Zaplani padla (mal reklame).:)
Uporabniški avatar
 Barb
ines napisal/-a:Kaj vam bo najbol pasalo po teku- borovničke ali ter..... l.... ali pa oboje :?: :?: :?:

Jooooooo,kaj spet ponujajo tile Primorci. :P
Če sam pomislimzadnjič na Kokoški,kako mi je teknilo :P :P :juhuhu:
A če ne bi tekla,tud kej dobim :roll: :roll:
 ines
Tudi navijači so zaželeni , pa pohod je tudi organiziran. LP Ines
 ines
Sem se dogovorila za B vitamin cena SIT 0,00 v omejenih količinah kdo prej pride. LP Ines
Uporabniški avatar
 Filipid
Okej Ines. Z Gorenjske pride cel avtobus. Pola tekača, pola navijača :wink: .
Uporabniški avatar
 Staša
Alora!
(barb, a si se mal polenila? :twisted: )

1.Ero
2.LojzeK
3.Tini
4.Bine
5.Ines
6.Barb
7.Filipid z 2 avtobusoma
8.Staša

Ci vediamo! 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA