Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
Žal v nedeljo nisem bila dovolj kompaktna, da bi se vam pridružila. Prihodnjo nedeljo pa zagotovo pridem.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:. Mene sta moja dva sotekača lepo potegnila naprej (hvala obema :D ) in spet sem izboljšala tempo. Klanec ni več težava......
Danes smo izvajali tudi tekaške vaje na začetku in tako smo ogreti štartali. No, prehudega klepeta danes nisem bila sposobna, vseeno pa je še nekaj rezerve.

Z veseljem sem se po dolgem času pridružila skupnem teku in tempo mi je prav pasal in ker mi je moj Robocop prepovedal dirkat :? .......sem ga za spremembo ubogala :-- .

Sandi hvala se bom vsaj dosledno naučila vaj tekaše šole, čeprav mi ravno ne dišijo :roll: .

Uživajte :wink: !!
Uporabniški avatar
 petka
Jaz sem tekla danes cca. 17 km po okolici Polzele ampak mi ni bilo preveč luštno... Bila je takšna vročina, sonce je žgalo... Pri vas za Savinjo je bila verjetno boljša klima :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
No, takole dragi moji Celjani.

Za jutri velja? Jaz sicer še ne bom tekla, ker še to ne bi bilo zdravo za moje noge. Vas pa pričakam v baru na Špici in vas z veseljem počastim z osvežilno pijačo :drink , ki vam bo sigurno prijala.

Zmenjeni?

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, samo še uro določi, ker saj veš, zadnje čase nismo nič tekli :--( . Jaz računam na jutri na vsaj en krogec, pa seveda na pijačko tudi :drink
Torej, če štartamo s tekom ob 18.00 bo ravno prav, a ne :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, samo še uro določi, ker saj veš, zadnje čase nismo nič tekli :--( . Jaz računam na jutri na vsaj en krogec, pa seveda na pijačko tudi :drink
Torej, če štartamo s tekom ob 18.00 bo ravno prav, a ne :clap:

Meni odgovarja. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Pridem ob 18.00, če ne bo nobenega za tek, pa medve spijeva pijačko in uživava :clap:
 katrca
Draga Nataša, jaz danes ne bom utegnila priti, imam polno obvzeznosti, ker grem v soboto že na krajši dopust, pa je treba že za šolo vse nabavit, pa povsod so šolski zaključki,....skratka, dnevi so mi prekratki.
Moram pa reči, da sem vsaj 5x prebrala tvoje poročilo in poročilo tvojega Robocopa in me vsakič gane do konca...." se poslovim od svoje lepe žene...." :--(
Uporabniški avatar
 lenči
Midva prideva ob 18.00 na pijačko in seveda, da stisneva roke naši zmagovalki :clap: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Midva prideva ob 18.00 na pijačko in seveda, da stisneva roke naši zmagovalki :clap: .

Se vidimo :P !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Smo "odtekli" dve urici prijetnega klepeta z našima carjema :laola , res občudovanja vredno, kako se organizirata za te podvige in sploh. Še naprej tako :clap:
Pa lepo je bilo spet videti Katrco :clap:
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA