najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

izzardly napisal/-a:Tole pa ni dobro:
http://www.weatheronline.co.uk/marine/w ... L=C&SI=mph :cry:

Ti pa znaš strašiti :wink:

Še nekaj dni manjka in js zmeraj bolj komaj čakam, predvsem da grem na morje :D Prijavil se bom pa verjetno kar 18., ko bom videl kako kaže z vremenom, ker na duatlon nebi rad šel. tri dni vnaprej so pa vremenarji bojda že sposobni približno zadeti lepo vreme?
Kako je v Novigradu s parkiranjem blizu prizorišča?
Pa ker grem čez Jorasovo mejo upam, da zaradi bicikla ne bojo morili s kako carino.
Zdi se mi, da nas gre s foruma zelo veliko, a kdo šteje? Upam tudi, da bom imela končno priložnost vse spoznat. :TF)
Če bo kdo v Istri pred nedeljo, mu na željo javim telefon, da se sestanemo že prej.
Moji živčki že črvičijo... :roll: zato veliko govorim in jutrišnjemu izpitu se slabo piše :ignore:
Js bi šu z veselam prej, ker se mi ne bo ne vem kako luštalo vstati sredi noči vendar, če nimaš strehe nad glavo je bolje da se držiš tam kjer jo imaš :) Lahko javiš telefonsko številko tudi za nedeljo, ker mam dokaj slab občutek kako se bomo kaj srečavali (žal večino forumašev, ki nameravajo iti ne poznam na videz)..

Dajmo se preštet, da vidimo koliko nas bo cca.:

1. izzardly (če dovoliš te kar štejem) ;)
2. stena
3. ...
stena napisal/-a:Js bi šu z veselam prej, ker se mi ne bo ne vem kako luštalo vstati sredi noči vendar, če nimaš strehe nad glavo je bolje da se držiš tam kjer jo imaš :) Lahko javiš telefonsko številko tudi za nedeljo, ker mam dokaj slab občutek kako se bomo kaj srečavali (žal večino forumašev, ki nameravajo iti ne poznam na videz)..

Dajmo se preštet, da vidimo koliko nas bo cca.:

1. izzardly (če dovoliš te kar štejem) ;)
2. stena
3. garač
4. ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA