Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz letos gremmm... Mnjam! In ne bom tekel, ampak spremljal tekmovalca, ki je lani in predlani tekel Špartatlon, prej pa še Badwater, Footrace Australia in kar je še podobnih reči v zadnjih tridesetih letih...
Kolikor razumem je štafeta sestavljena iz 5. tekačev, ki tečejo dva dni, vsak tekač pa teče svoj kos poti (v dolžini nekje od 19 do največ 27km) tako prvi kot drugi dan, torej je potrebno nekje tudi prespati. Zanimivo! :wink:
Vreme, a lahko sporočiš kako kaj kaže vreme za 20. in 21. za Balaton?

Bo že treba začet razmišljat o potrebni opremi.
Žal letos z ženo ne bova mogla iti okoli jezera s kolesi in bova prišla v Tihany v nedeljo ponoči ali zjutraj. Nato pa bova kolesarila proti tekačem tam okoli 60 km, nato pa z nekaterimi v cilj. Če bova lahko kakorkoli pomagala, bova na voljo.
No,še malo,pa se bom zopet podal na UltraBalaton,ki mi je ostal dobro zapisan v glavi.
Priprave gredo počasi k koncu,ki so bile zelo uspešne.Sedaj sledi še sama logistika teka,ki
je zelo pomembna.Odkrito lahko povem,da mi je plan UltraBalaton preteči v 28 urah,kar
bi bila lepa popotnica za Špartatlon,ki se ga nameravam udeležiti drugo leto.Veseli me,da
se je prijavilo kar lepo število Slovencev,ki bi se radi preizkusili na 212 km razdalji.

:lauf:
Naslednji teden, ob tem času, bo večina dogajanja povezanega s tekom okrog Blatnega jezera v zadnji tretini. Upam, da nas ne bo spremljala lanskoletna peklenska vročina...

Glava je pripravljena in vidi cilj.... Treningi v zadnjem času mi niso šli ravno po planu, zato je pa bila baza na začetku leta uspešna.

Zdajle grem še na krajši vročinski trening, naslednji teden ša par iztekov in komaj že čakam sobotni štart....
Takšnega časa vas bo nekatere čakala še razdalja enega maratona, za saboj pa boste imeli okoli 170 km. Zmagovalec bo že zdavnaj v cilju.
Vreme bo res manj ubijajoče kot laniin važno je kako bo urejena glava. Ta zadnji teden je zelo pomemben. Upam da ste dobro tempirali treninge. Včasih sem pri nekaterih imel občutek da je bilo vsega skupaj preveč, ampak za tak napor je pač treba mnogo vložiti.
Ta teden se spočit kolikor se da nato pa v soboto točno opoldne z jasnim ciljem na štart tega Hungaroringa. Saj bo šlo.
Danes opravil še zadnji trening pred sobotno tekmo.Kot kaže,nam bo vreme letos bolj
naklonjeno kot je bilo lani.Letos je tudi štart prestavljen iz 12 ure, na 10 uro dopoldne.
Adrenalin počasi narašča in že komaj čakam,da pride sobota.Večinoma je v glavi skoraj
vse pošlihtano,le tu pa tam se moram še malo izjasniti.

:lauf:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA