- 14 Jun 2009, 00:39
Pozdravljeni Jožko,Slavc, Rudi in ostalim prijatelji GM4O!
Danes sem se "službeno"mudil v Radovljici in "normalno", da ob krasnem vremenu "nisem mogel mimo čudovite trase GM4O" . Pridružil se mi je tudi prijatelj Marjan iz Ljutomera. Še pred tem,dopoldan, je naša ekipa zmagala v krosu. Kljub pozni uri (štartala sva ob 11,30 h) sva ves čas imela idealne pogoje. Kot vedno, me je proga tudi tokrat navdušila, prav tako tudi Marjana, ki je bil prvič ( sigurno pa ne zadnjč).
Uživala sva v prav vsakem koraku (tudi na Porezen).
Priporočilo prav vsem ki to berete: čim prej na progo GM4O!
Proga je pripravljena "v nulo", in kaj drugega kot še enkrat hvala vsem ki ste spet dali del sebe za "naše užitke".
Če bom lahko, bom soboto zraven, Marjan pa sigurno. Če ne, potem v kratkem.
Hvala in lep dan(noč) še naprej! Zvone
Danes sem se "službeno"mudil v Radovljici in "normalno", da ob krasnem vremenu "nisem mogel mimo čudovite trase GM4O" . Pridružil se mi je tudi prijatelj Marjan iz Ljutomera. Še pred tem,dopoldan, je naša ekipa zmagala v krosu. Kljub pozni uri (štartala sva ob 11,30 h) sva ves čas imela idealne pogoje. Kot vedno, me je proga tudi tokrat navdušila, prav tako tudi Marjana, ki je bil prvič ( sigurno pa ne zadnjč).
Uživala sva v prav vsakem koraku (tudi na Porezen).
Priporočilo prav vsem ki to berete: čim prej na progo GM4O!
Proga je pripravljena "v nulo", in kaj drugega kot še enkrat hvala vsem ki ste spet dali del sebe za "naše užitke".
Če bom lahko, bom soboto zraven, Marjan pa sigurno. Če ne, potem v kratkem.
Hvala in lep dan(noč) še naprej! Zvone