Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Težka bo, a imeli se bomo odlično :D
V službi sem komaj za petek nafehtal dopust, je veliko dela ...
Fino bi bilo biti vsaj dva dni doma in popucat stvari.
Bomo pa potem pucali, ko bomo prelaufali Ultra-blab-laton.
Na startu vidim zmago :-- le kaj bom videl v cilju :drink :?:

Ej, Vreme dela za nas :clap:

Nisem še zasledil, da bi kdo napovedal svoj željeni ciljni čas
moj je natanko :ignore:

Se pa zahvaljujem vsem za vse dobre želje in upam, da se boste spomnili na nas tudi med tekmo in poslali v galaksijo kaj pozitivizma in energije, od koder se bo s hitrostjo sončne svetlobe porazdelila med nas. Jaz jo bom iskal in verjamem, da jo prejmem. :wink:
ZdravkoC napisal/-a:...upam, da se boste spomnili na nas tudi med tekmo in poslali v galaksijo kaj pozitivizma in energije, od koder se bo s hitrostjo sončne svetlobe porazdelila med nas. Jaz jo bom iskal in verjamem, da jo prejmem. :wink:
ZdravkoC, nč bat! Dobite! :wink: :D :laola
Malo sem gledal štartno listo in nekateri še niste plačali štartnine. Da ne bo prepozno.

Žal pa letos sploh ne bom mogel v živo navijati za vas in eventualno kaj pomagati pa malo poslikati. Me je včeraj bicikl vrgel iz sebe in sem malo v gipsu, pa cel potolčen. Verjemite da mi je zelo žal.
ZdravkoC napisal/-a:
Se pa zahvaljujem vsem za vse dobre želje in upam, da se boste spomnili na nas tudi med tekmo in poslali v galaksijo kaj pozitivizma in energije, od koder se bo s hitrostjo sončne svetlobe porazdelila med nas. Jaz jo bom iskal in verjamem, da jo prejmem. :wink:

:D

Zdravko, veš da, takoj po GM4O se osredotočim na spremljanje novic o vašem podvigu in pozitivnemu energetskemu naboju, ki se vas čeravno tam daleč zasigurno dotakne.

klopotec napisal/-a:Malo sem gledal štartno listo in nekateri še niste plačali štartnine. Da ne bo prepozno.

Žal pa letos sploh ne bom mogel v živo navijati za vas in eventualno kaj pomagati pa malo poslikati. Me je včeraj bicikl vrgel iz sebe in sem malo v gipsu, pa cel potolčen. Verjemite da mi je zelo žal.

Bemu mast, (rastlinsko :D ), si pa tudi najdeš čas za prevračanje kozolcev in kaskaderstvo.
Hitro okrevanje ti želim.
Dragi ultraši, glede kozmične energije se ne sekirajte, fiziki bomo že poskrbeli za to da bojo koordinate pravilne in da bo le ta prišla direktno do vas. Če pa naše enačbice mogoče izjalovijo pa vseeno priporočam kak gel s kofeinom ali brez za skrajni primer.
Upam, da boste uživali in odtekli svoja pričakovanja, predvsem pa pazite nase!
:TF) :Fslo

Dragi Klopotec Slika, tebi pa želim čim hitrejše okravanje!!!Slika
Uroš Sobočan napisal/-a:Dragi ultraši, glede kozmične energije se ne sekirajte, fiziki bomo že poskrbeli za to da bojo koordinate pravilne in da bo le ta prišla direktno do vas. Če pa naše enačbice mogoče izjalovijo pa vseeno priporočam kak gel s kofeinom ali brez za skrajni primer.
Uf Uroš, ti nastaviš enačbe, drugi jih še preverimo, če nam(a) bodo očitali, da smo(sva) spet kaj zanemarili(a) :-- :wink: , se bomo(bova) pa na kolego Einsteina zgovarjali(a)... ter njegov: Priznam misli vplivajo na telo! prevedla v "Čuj, vse je v glavi!" :wink: :D Pol pa je da je! :wink: :D
Sranje. Nekje je moralo tresniti in mi je vse zbrisalo.

Torej. Bicikl vozim, da po nasvetu stručkotov kombiniram tek in kolo. Hasxka tak ni, ker nikamor ne pridem.
Za Balaton mi je pa res žav. Celo leto sem čakal, da bi si to ogledal od blizu, poslikal, napisal. Zdaj pa to s težavo pišem z gipsom. Probam vozit , ampak več kot 20 km ne bi šlo in je brez veze da greva z Marijo.
Toča mi je pa grdo razturila moje zelene površine. No, površince.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA