Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Pozdravljen Jože s sodelavci Maratona in maratonci

Veseli me vsa ta pozitivna energija na forumu med maratonci, tekači in rekreativci.
Sam sem se pripravljal v okviru svojih časovnih zmožnosti in upam, da mi "nebeški" občutek, ko pritečeš skozi cilj ne uide....
Se pa še posebej veselim srečevanja z gostoljubnimi domačini pri okrepčevalnicah in z vsemi, ki imajo pri organizaciji Maratona prste vmes.
Prizadevnim organizatorjem čestitam za organizacijo 1. Prvenstva Slovenije v gorskem maratonu in želim tudi vse najbolje pri kadidaturi za organizacijo svetovnega prvenstva. Jože, na mene lahko računaš, pomagal bom po svojih najboljših močeh!
Lep pozdrav iz slovenskega hrama demokracije.

Se vidimo že v petek in soboto.

Milan Čadež
Pozdravljeni!
Hvala za spodbudne besede Milan sem ti hvaležen za ponujeno roko upam, da si jo bomo na koncu lahko prijateljsko stisnili tudi v letu 2011 po končanem velikem spektaklu v katerega srčno verjamem :D
No drugače pa smo zadeve skoraj pripeljali do konca, samo vremenska napoved je tista, ki nam greni zadnje dni pred tekmo, pa upam, kot vedno, da nas sveti Florjan in potitivna energija rešita najhujšega. V eno pa sem trdno prepričan VREME BO :D
Tud sam sem navdušen nad prireditvijo v vaših prelepih koncih in rad verjamem, da je POZITIVNA ENERGIJA ena od gonilnih sil GM4O, kar je videti tudi na vsakem koraku proge.
Tudi če razgledi ne bodo kot z razglednic (bomo mel uržah še kdaj kakšn krog narest) noben tekač na progi ne bo sam, za vse bo poskrbljeno na najboljši način v to sem prepričan :wink:

Se vidmo v soboto Bojan
Maksimalne temperature napovedane za soboto so za 20°C nižje kot za petek :shock: Zaenkrat na štartu kaže na cca. 10°C, po vrhovih okrog 5°C, v Hudajužni in na cilju ne več kot 13°C. Temerature se bo še dal preživet, upam da ga ne bo zlival tko kt ga zna nad Baško grapo, bo Jožko znal bl povedat :? No še vseen lahko upamo na dramatično spremembo vremena :laola
hja, enkrat mora tud slabo vreme bit. Že petkrat sem laufal GM4O v dramatično lepem vremenu :D , enkrat pride na vrsto pa tudi slabo. Predvsem pa bo treba pazit na obeh spustih da ne bodo pokali gležnji. Pa upam, da bodo naštimal tople tuše :D ker se bo pasal mal pogret v cilju.
lpŽ
Pozdravljeni!
Ja delam tut na temu, da bi vreme blo tako, kot se zagre in vam povem, da jest verjamem da bo. Se strinjam s tabo Nejc ja, če je malo hladneje naj kar bo samo Gor naj drži pa bomo vse zmogl.
So ble pa danes narjene na progi še zadnja dela in označbe tko, da je to urejeno in bo lažje bolj zbrano teči, ko boš vidu kam stopiš, bo pa potrebno res paziti po mokrem terenu.
Poskrbeli smo tudi za tople tuše, ki vam bodo na voljo ob prihodu na cilj. Seveda bodo tu tudi gorske vile iz Idrije, ki vas bodo spustile skoz roke. Južna bo kot vsako leto in pivo tut pa naj stane, kar hoče in vse ostalo bo tudi.
Dobra volja, ki jo prinesete z seboj dragi naši prijatelji je tista, ki bo pregnala tudi slabo vreme v to sem prepričan in če nam uspe bomo 2011 gostili vse najboljše svetovne gorske tekače.
Jutri pa še nekaj tehničnih napotkov bolj tako iz navade, da se ne pozabjo :D
Ko človek pogleda skozi okno v jutro kakršno je danes, skoraj ne more verjeti, da bo v soboto dež in slabo vreme :D. Jutro je kot iz srebra vlito, kakor je zapisal naš pisatelj Kosmač. Pobočja Slatnika, ki jih gledam skozi kuhinjsko okno so v resnici zlata in resnično in trdno sem prepričan, da v soboto le ne bo tako hudo, kot napovedujejo. :D
Ooooo,
jast pa počakam še na vse favorite, ki tudi čakajo do konca za vpis, da vidim, kakšno konurenco bom imela in ko bo šlo čez 300, se prijavim...
(Ta čas pa še iščem ta prava jajca po farmah...)

Ma, resnično upam in si želim, da ne bo vreme pokvarilo takega spektakla.

Vsekakor vse pohvale vsem, Jožko, vam pa še posebej, saj kolkor spremljam TF, vidim, da nimate cajta niti it spat...

lp Valentina
zz topka napisal/-a:(Ta čas pa še iščem ta prava jajca po farmah...)

He, he, glede na to, da smo v moškem svetu priznane kot prvovrste kure ti svetujem, da se zavlečeš v tih in miren kotiček, se poglobiš sama vase in enega konkretnega zneseš pa bo zadeva rešena! Ajde, punca!! :juhuhu:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA