vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Nadj@
luzr napisal/-a:...Pa še kaj drugega... :mrgreen:

Ah, mimogrede, v mojem kolenu je prejšnjo sredo zelo zabavno škrtnilo...

No NO
Uporabniški avatar
 kustus
lp

evo BRAVO for me :laola danes snel gips, :clap: :clap: in sedaj sem se vrnil iz prvega treninga po poškodbi.
:laola :laola BRAVO jest, kako lep občutek ko lahko na TF-ju pišem kako sem prešvican.
Pretekel sem 6.500m od tega hodil samo opla samo 500m. :laola :laola Nadj@ mi je bila v pomoč in me spodbujala. :laola To je to ampak kaj bo jutri upam da mi ne bo potrebno zopet bergle zaštartat.
:laola :laola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No včeraj lepo odtekel. Danes manjše bolečine v stegnih in malo manj v mečah. stopalo O.K.vsaj za sedaj. Se že pripravljam za Tivoli. No začetek je kar spodbuden. Počasi se daleč pride. Grem v tekaške cunje in v Tivoli.
:TF) :laola :TF)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tudi v Tivoliju je bilo prelepo. Vendar danes še zmeraj prisotne bolečine v mišicah, saj vem pretiraval sem bo treba malo počit in bolj na izi vse začet. UPAM da bom prišel k pameti.
:TF) :TF) :TF)
Uporabniški avatar
 robertson
Včeraj sem zvedel na ultrazvoku, da mam počeno kost na podplatu...boli me že več kot leto....včasih bolj, včasih manj....so mi odsvetovali tek in podobno....za nekaj mesecev.... kortikalis baze IV. metatarzne kosti je prekinjena... :--(
 srčka
Tudi jaz imam počeno kost na podplatu...sedaj že 15 mesecev :--( pa se ne da nič pomagat...
Bobr...mi lahko poveš kakšen vložek to maš za razbremenitev sprednjega dela podplata? Mogoče bi pa to pomagalo...

Hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA