Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Meni je žal, da nisem mogla priti, si tudi že želim klepeta z vami, pa tudi kakšnega skupnega teka...
Recimo, mali maraton državnosti v Celju... Gre kdo?
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Smo "odtekli" dve urici prijetnega klepeta z našima carjema :laola , res občudovanja vredno, kako se organizirata za te podvige in sploh. Še naprej tako :clap:
Pa lepo je bilo spet videti Katrco :clap:

Bilo je lepo ob čveku in :toast: !!!

Hvala vam :heart :heart :heart

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:Recimo, mali maraton državnosti v Celju... Gre kdo?

Se vidimo. Bom prijateljičin zajček na 10km. Upam, da ji uspe pod eno uro.

katrca
res vas je bilo lepo spet videti, same uspešne tekače. Mi je dalo dodatnega navdiha. V prihodnjih dneh ( po dopustu ) me drugače, kot v teku, sploh ne bo več moč videti.
Upam, da res zaženemo tele srede.
 mravljica
natasa napisal/-a:

Hvala, Nataša, za zaupanje! Se bom zelo potrudila, da boš lahko tudi ti malce ponosna name, tako kot sem jaz ZELO nate !(da mi le koleno ne zataji)
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:res vas je bilo lepo spet videti, same uspešne tekače. Mi je dalo dodatnega navdiha. V prihodnjih dneh ( po dopustu ) me drugače, kot v teku, sploh ne bo več moč videti.
Upam, da res zaženemo tele srede.

Pridi, pa jih bomo zagnali :laola
Uporabniški avatar
 lenči
mravljica napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Hvala, Nataša, za zaupanje! Se bom zelo potrudila, da boš lahko tudi ti malce ponosna name, tako kot sem jaz ZELO nate !(da mi le koleno ne zataji)

Saj bo šlo, že vidim, kako vaju bom gledala tam spredaj :clap: (če vaju bom sploh še videla :oops: :lol: )
Uporabniški avatar
 wolf.user
Pozdravljeni Celjani!

Nimam časa brati 156 postov ker sem v izpitnem obdobju=), zato vas bom kar vprašal... 1.koliko km je od špice do visečega mosta?
(v neki celjski informativni kaži-pot brošuri sem prebral, da je ob savinji od celjskega parka do visečega mosta in nazaj 10 km..to drži?)

2. kolki km je približno od Latkovskega poligona ali od tovarne Aero v Šempetru(kjer se začne gmajna - most čez strugo) do Vrbenskega jezera okoli njega in nazaj do Aera oz poligona.. če slučajno kdo teče še v tem koncu..:P

lp :laola
Uporabniški avatar
 nini32
wolf.user napisal/-a:Pozdravljeni Celjani!

Nimam časa brati 156 postov ker sem v izpitnem obdobju=), zato vas bom kar vprašal... 1.koliko km je od špice do visečega mosta?
(v neki celjski informativni kaži-pot brošuri sem prebral, da je ob savinji od celjskega parka do visečega mosta in nazaj 10 km..to drži?)

slabih 8 km.

lp, nini
Uporabniški avatar
 dusan
wolf.user napisal/-a:2. kolki km je približno od Latkovskega poligona ali od tovarne Aero v Šempetru(kjer se začne gmajna - most čez strugo) do Vrbenskega jezera okoli njega in nazaj do Aera oz poligona.. če slučajno kdo teče še v tem koncu..:P

lp :laola

Most čez strugo - Vrbensko jezero - most čez strugo. 10,4 km.
Moja "klasičana desetka" .
Uporabniški avatar
 wolf.user
od špice do visečega mosta pa nazaj al od celjskega parka do visečega mosta in nazaj je 8 km?

[/quote]

slabih 8 km.

lp, nini[/quote]
Uporabniški avatar
 Koci
Torej takole, razdalje ob Savinji imam kar pod "kontrolo", so pa take:
Viseči most - Splavar :arrow: 4 km (v eno smer)
Poligon v Latkovi vasi (zah. del) - Vrbensko jezero (okoli) in nazaj :arrow: 12 km
Če jo mahneš pa malo okoli, po poljski poti (levo pri Plevčaku) proti Aeru in nato proti Savinji pa cca 13 km.

Upam, da sem zadel, pa Lp
Uporabniški avatar
 natasa
mravljica napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Lepo, da si se oglasila :P .
Hvala :heart .
Obe vema, da ti bo uspelo :wink: , če ne zdaj pa naslednjič :wink: .

Uporabniški avatar
 nini32
Koci napisal/-a:Torej takole, razdalje ob Savinji imam kar pod "kontrolo", so pa take:
Viseči most - Splavar :arrow: 4 km (v eno smer)
Poligon v Latkovi vasi (zah. del) - Vrbensko jezero (okoli) in nazaj :arrow: 12 km
Če jo mahneš pa malo okoli, po poljski poti (levo pri Plevčaku) proti Aeru in nato proti Savinji pa cca 13 km.

Upam, da sem zadel, pa Lp

sama štartam pri otroškem igrišču, torej 200 metrov pred splavarjem, tako, da je do visečega mosta (po moji uri) slabih 8 km. cel krog čez viseči most je 9 km.

ravno te dni zbiram pogum, da pritečem do vas, do šešč. je to 12 km? pa nazaj. počasi, važno da pretečem pvič zares daljšo razdaljo.

lep sončen dan

nini
Uporabniški avatar
 lenči
buuuu :--( , vzpon na Celjsko prestavljen, sedaj grem pa v nedeljo dva kroga, da si malo razkadim jezo in višek energije :--
A bi šel še kdo? Pred 9.00? potem? Samo na izi prosim :oops:
Drugače grem sama, lije naj kolikor hoče
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA