takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo hitrejši na Ljubljanskem polmaratonu 2009?

luzr
23
38%
spela*
37
62%
Uporabniški avatar
 Sončka
Glede na to, da se Luzr zadnje čase prav nič ne oglaša v tej temi, me zanima, če tekma RES bo?
Ker zdaj me pa prav zanima, kdo bo prvi: Špela* se je resno lotila priprav in ima vse možnosti, da zmaga. :D
No, no, me prav zanima, kaj bo iz tega!?
Vsekakor, na koncu prosljavljamo, kajne? :D :beer:
Uporabniški avatar
 pajo
Tekma itak, da bo. Samo vprašanje kako bo Luzr odšprintal? Bo šel na svežino v to tekmo? Špela pa celo leto tekla levo in desno Luzr pa Ljubljanca preteče ves svež. Mogoče je to njegova taktika čisto možno. Ali pa na skrivaj po Golovcu.
 wind
spela* napisal/-a:že dobra dva meseca tečem štirikrat na teden (prej trikrat), pri čemer sem do pred samo povečevala tedensko minutažo, ob počasnem tempu, zdaj pa v svoj tek dodajam tudi odseke v nekoliko hitrejšem tempu

Opa, tole je pa že hudo resen pristop k teku (ali pa psihološka obdelava tekmeca, hehe). ;) Se mi zdi, da si še pred kakim letom pisarila v polžjo sekcijo? Vsekakor še poročaj o napredku, morda tudi podatek, kakšen tempo in kakšne čase dosegaš. :D
 spela*
Tae, hvala za spodbudo in za tekaške debate. :D
Očitno dobro vplivaš name - saj veš, da z zanimanjem spremljam tudi tvoje priprave in navijam zate. :clap:

Zdaj ugotavljam, da mi tek štirikrat na teden zelo ustreza, čeprav sem prej mislila, da bi bila tega sposobna le kratek čas.
Jaz sem za zapriško desetko na en prijetno hladen večer (no, v bistvu je važno le, da ne po najhujši vročini), načeloma kadarkoli. :wink:

Sončka, tekma vsekakor bo!
Datum je že znan in nekdo je že spraševal za skupinske prijave TF. :shock:
Jaz tudi nameravam biti tam. (Razen če bo gneča prevelika ... Saj se hecam. :mrgreen: )
Imela bom tudi čip, ki bo meril relevanten neto čas.
Razlog za proslavo se pa vedno najde. :piti:
Jaz bom sicer vesela tudi OR. Pa tudi dobrega rezultata tekmeca.
Bo pa treba za dober rezultat še trenirati. :lauf: :juhuhu:

Wind, ne vem, kateri časi te zanimajo. :?:
Moj tempo na tekmah (7-10 km) je okrog 5,5 min/km (+/- kakšna sekunda). Do pravega tempa manjka še kar nekaj ... časa in treningov. Čas na Cooperju prejšnji teden je bil 7'20'' (1.600 m).
Moj OR na polmaratonu je 1:56:34 (Palmanova lani).
Drugih podatkov pa v bistvu nimam ...

Pajo je pa postavil nekaj vprašanj, na katera lahko samo luzr odgovori ...
Nazadnje spremenil spela*, dne 17 Jun 2009, 22:50, skupaj popravljeno 2 krat.
 spela*
Mogoče pa res ... Vsaj do kakšnega rezultatskega uspeha ...
Ker z rezultati se še ne morem pohvaliti. :oops:
Dejstvo je, da je luzr hitrejši. Za zdaj. :mrgreen:
Čeprav je glede na omenjeno dejstvo nenavadno, da mi v stavnici bolje kaže. Hm ... pa menda ne samo zato, ker vse ženske upajo, da bo ženska zmagala? :?:
 wind
Špela, samo firbec me matra, bo kar v redu. Saj veš, ljudje moramo malo popredalčkat sogovornike. :D

Tae, zanimivo, ravno ti, ki opišeš vse svoje treninge, čase... zdaj zagovarjaš skrivnostnost oz. pristop "nevednost je moč". :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Sončka
wind napisal/-a:Špela, samo firbec me matra, bo kar v redu. Saj veš, ljudje moramo malo popredalčkat sogovornike. :D

Tae, zanimivo, ravno ti, ki opišeš vse svoje treninge, čase... zdaj zagovarjaš skrivnostnost oz. pristop "nevednost je moč". :mrgreen:

Očitno že pove, a pove malo prirejeno, vsaj pred dotično tekmo. :-) En mau rezerve si pa moraš naredit, a ne?!
Glede na to, da se Luzr nič ne oglaša, predvidevam, da sploh ne bere več TF in ko se ne bere več TF, se tudi ne teče (moje izkušnje). Ergo, Špela*, še malo potreniraš, pa ga prehitiš, če pa potreniraš intervale, pa prehitiš še mene. :D :D :D
V glavnem, ne vem, zakaj, a nekje pod rebri čutim, da bo Špela* zmagala. :D :D
 spela*
Sončka napisal/-a: če pa potreniraš intervale, pa prehitiš še mene.

:shock: :rol:

:nono: Bi me rada izzvala in z lahkoto zmagala v stavi, kajne? :--

Luzr še kako prebira. Ne vem pa, koliko teče, ker o svojih treningih ne napiše niti toliko, kot sem napisala jaz. Čeprav je, če me spomin pri teh letih še ne vara, že nekaj časa nazaj odprl temo o treningu polmaratona in obljubil, da bo tam sproti opisoval svoje treninge ... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 tae
wind napisal/-a:Tae, zanimivo, ravno ti, ki opišeš vse svoje treninge, čase... zdaj zagovarjaš skrivnostnost oz. pristop "nevednost je moč". :mrgreen:

Wind, morda sem se malce nerodno izrazil. Špela naj mirne duše naprej opisuje svoje treninge in napredek, saj je to dobra motivacija za vse ostale. Besede in smeškoti so bili napisani bolj za hec. Ubistvu sem malo "provociral" pa ni najbolje uspelo.
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:Tae, hvala za spodbudo in za tekaške debate. :D
Do pravega tempa manjka še kar nekaj ... časa in treningov. Čas na Cooperju prejšnji teden je bil 7'20'' (1.600 m).
...

hmm a ni coper test na 2400 m?
naj mi kdo pove kaj je res?
Uporabniški avatar
 bobr
Raf kaj ko bi naslednjič prišel na cooperja in bi videl kako to zgleda :)

Špela - luzr: vseeno mislim da bo luzr zmagal ne glede kok se kdo pripravlja. Trmast je bolj kot špela in to mu zna pomagat v ključnih momentih :lol:
 luzr
Preljubi forumaši ter drugo občestvo za zaslončki, dragi bravci, najdražje brafke, ljubi navijači in ostali jezikači. ;>
Trenutno me čaka precej dela in se do večera zagotovo ne bom oglasil s poglobljenim komentiranjem, ki si ga glede na izkazano zanimaje vsekakor zaslužite.

Veseli me, ker se oglašate in to še kar počnite. :D

Počasnela
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA