prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

8) Samo toliko, da se ne pozabi. Tudi danes bo Golada. ;) Moja malenkost ima ob običajnih urah obveznosti in bo startala ob 1700. :twisted: Naj vas to ne odvrne od načrtovanega prihoda. :) Neopravičene ure sicer niso problem, kvarijo pa rezultate na tekmah. :P

Lp, oranzni slon
Jusuf napisal/-a:Hoj!
:) Za oraznega ne vem, ampak jaz nisem besen ampak raz*****n. :twisted: He, he, bomo že korigirali zadeve naslednjič. Ampak, dragi wini, takole boš mastno pušnil jeseni na LM. Osebno bi ti priporočil malo več resnosti v pripravah. :P
Lp, Jusuf

Priprave smo malo, poudarjam, malo (!) poostrili, kar se pozna in tokrat ne bo nič z Goladico okoli ure. Niti pod uro in četrt je ne spravim, razen morda z dvokolesljem, kar pa verjetno ne velja...

Še kakšno korekcijo si bom predpisal in poljubno izbral dele telesa. (Kolenu ni všeč, če ga vstran in v dokaj nefleksibilno smer vleče pol centa kosmatega vraga na vrvici)...
Pozdrav!

8) Meni je žal, da se nisva srečala Razy, ampak jaz sem zamujal z odhodom in s tem tudi s prihodom. Veseli me, da si izkoristil znani oval in upam, da si se dobro počutil, ko si končal s tekom. :) Meni se je uspelo z lahkotnim tekom pribljižat magični meji 50 ampak sklece še vedno ostajajo na tapeti. :) Očitno sem se končno uspel regenerirat po Radencih, ki so se preklemano dolgo izcejali iz mene. :)
Kdor je manjkal mu je lahko žal za prijeten tek v sorazmerno svežem popoldnevu. Vsi, ki ste bili solo prej in potem pa tako veste o čem govorim. ;)

Lp, oranzni slon
Sram vas bilo šefovi Goljade, nitko ništa je javlja...

Če bo gneča za brezplačne meritve in pomerjanja šlap na elipsi švignem samo eno Golado ob 18h. Intervalno.
Akopak je zadnjič uspelo odvrteti nekaj levosučnih elips z rahlo nestabilno desničarsko nožico inu sem bil deležen nič komentarjev zadevaje Goladiranje, danes slabo kaže.

Sploh pa se kake gospe, ki rade plačujejo za vsako vaško veslico ne upajo pojaviti pred goladarsko komisijo. Še manj pa si upajo srečati ena na ena inu odteči eno hitro levo Golado.

Saj ni res, pa je...
Pozdrav!

8) Samo toliko, da ne pobegne iz spomina, tudi danes je bila Golada. Ob 1810 sicer ni bilo kakšne gneče na štartu, ampak vroče je bilo pa vseeno. :)
Odtekel sem klasično počasi (nad 50) in sedaj imam ravno premor med sklecami, ki jih je predpisal Jusuf. :) Za ponedeljek imam v planu kroge na ovalu. Predviden začetek ogrevanja je ob 1900.
Ostalo sledi naseldnji teden. :)
Srečno!
Lp, oranzni slon
Hoj!

8) Danes ob 1900 oranzni časti ovale. ;) Navali narod. :) V četrtek je pa četrtkov večer domačih pesmi in napevov, torej Golada. Ura štarta bo odvisna od zunanje temprature, seveda pa lahko solirate kadar vam paše. Posebne želje naj letijo na ZS, da bodo ostale posebne. :)
No, pa da še malo izpadem špeckahla in zatožim slona, ki je včeraj dopoldan opravil z eno Golado presenetljivo hitro. Sklece so sicer še bile na tapeti, ampak ni šel čez 30. ;) Pohvalno. :)
Srečno!
Lp, Jusuf
Mogoče pa ta četrtek tudi jaz pridem odtečt Golado, da se ne bosta samo Jusuf in Oranžni slon po Golovcu podila. :D Glede na to, da smo doma, je zelo verjetno, da se naslikam na samem štartu v nizkem štartu...
Intervalno naravnani oranžni lisjak je zaključil s treningom v boriih petnajstih minutah. Tik preden sem s kvazi akademsko zamudo primajal tja... Verjetno se zategadelj besen ne oglasi... Dasiravno je najavil takrat začetek ogrevanja...

S podrobnostimi treninga moje zašpehane lenosti vas ne bi obremenjevali. Ogledali smo si precej objektov, inštalacij in gradbišč.

,,,Medtem, ko sem skrivoma iztovarjal psa, občudoval fuzbalerje v tekaških dokolenkah in kasneje usmerjal cucka na poti do oranžnega ovala, mi je nek gospud, s črnim lasnim vložkom, med izvažanjem svojega pastelnega enoprostornjaka s parkiriplaca izpred telovadnega faksa, skoraj povozil malo ubogo štirinožno bitje, ker je spregledal vrvico in majhnega psička; ni pa preslišal mojih, za to priložnost dovolj glasnih krikov, s katerimi sem prestrašil tudi nedolžnega kosmatinca,,,
Kakopak sva se s šoferjem lepo sporazumela glede vzvratnovoznih vratolomnosti inu pak varnostnih utripalnikov, ker sem bil, kot ponavadi, zelo prijazno strpen...

V urici smo prehodili nekaj morebitnih kilometrčkov. V pustni opravi, kajpak.
luzr napisal/-a:Stavim da razen Jusufa in Oranžnega slona nihče ne upa na Golado z grmečim sončnim dežjem....
kaj pa staviš? :evil: ( :oops: boječka.PRESS)
še1 Preklemano Jezikava napisal/-a:kaj pa staviš? :evil: ( :oops: boječka.PRESS)

A imaš kak predlog?

Trenutno še pripravljam eno zadevo za jutri in zato še nisem na štartu, lahko špa preverim koliko jih bo pričmokotalo z leve in desne Nrodnemu heroju Goci v naročje...

PoTpis: Boječka....
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA