Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Classix
Za nedeljo s Pajo-m (ali pa je pravilno s Pajo-tom) ponovno planirava 16.5 K po PST v ultra čvekalnem (zen) tempu, to pomeni cca 7:00/K. Zbor ob 7:00 na parkirišču Osnovne šole Oskar Kovačič na Galjevici, to je pred športno dvorano Krim. Krenemo po ulici Ob Dolenjski železnici in po nekaj 100 metrih smo na ljubem nam PST-ju...mimo Livade...čez Murgle...do Tržaške. Če tam obrnemo in gremo nazaj do izhodišča pretečemo 16.5 K. Pobudnika garantirava:
-prijeten jogging
-da boste do kosila doma
-in nič več
Midva (baje) greva v vsakem vremenu, razen v primeru močnega naliva ali neviht...strelovoda se pač ne greva.
Zbrali se bomo pod geslom ''Running sucks, let's jogging'' :mrgreen: ...med tekom ni prepovedano vzklikanje ljubim vam politikom, okrepčevanje z primernimi napitki in podobno.
Pa še nekaj...med tekom bomo vso našo pozitivno energijo usmerili na Balaton!!!

LP
Matjaž

P.S. Potencialni kanditati...pofočkajte se tukaj.
Uporabniški avatar
 IRA
Z veseljem se vam kdaj pridružim.
A to nedeljo žal ne.

Bojo pa tut moje misli usmerjene v Balaton :laola
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:Dragi Polžki!
Če je kdo kje slučajno našel mojo voljo do teka, naj mi jo, prosim, vrne. Sem jo namreč pred časom izgubila in je nikakor ne najdem. Sem doma že vse preiskala, pa nič. :oops:
Resno! Zadnje čase je pri meni kar kriza. Včasih sem komaj čakala, da obujem superge in jo mahnem ven, zdaj pa komaj čakam, da najdem kakšen pameten izgovor, da mi tega ni potrebno storiti. Res, da je konec šolskega leta noro, ker je skoraj vsako popoldne zasedeno (en nastop, pa drugi nastop - pa ne moj, hčerkin, pa roditeljski sestanek v šoli, pa roditeljski sestanek v vrtcu, pa ena zaključna prireditev, pa...). Da se ti zmeša. In potem ni več volje in energije za tek. Pričakujem, da bo naslednji teden bolje. Šole bo konec, pa še otroka gresta za en teden z mojimi starši na morje. Joooj, kaj bom s toliko prostega časa??? :D
Upam, da ste ostali Polžki bolj pridni. No, saj VEM, da ste. Le tako naprej. Kmalu pripolžam za vami. :D
LP, Urša

Upam, da hitra pošta še dostavlja tako kot je treba :--
Kaj boš sedaj jokala zaradi prostega časa, gremo laufat, čisto na izi, vsak dan. Brez oklevanja. vidiš, ni več zgovora :--
Uporabniški avatar
 IRA
Boga lenči ...
Mi je kar hudo za tale Celjski vzpon ... :--(

Želim ti lepo in še lepše praznovanje kljub vsemu :heart
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Upam, da hitra pošta še dostavlja tako kot je treba :--
Kaj boš sedaj jokala zaradi prostega časa, gremo laufat, čisto na izi, vsak dan. Brez oklevanja. vidiš, ni več zgovora :--

Saj sem vedela, da lahko računam na pomoč. :D

Zaradi prostega časa pa sploh ne jokam. Ampak se bojim, ker ne bom imela izgovora, da nimam časa. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
Classix napisal/-a:Za nedeljo s Pajo-m (ali pa je pravilno s Pajo-tom) ponovno planirava 16.5 K po PST v ultra čvekalnem (zen) tempu, to pomeni cca 7:00/K. Zbor ob 7:00 na parkirišču Osnovne šole Oskar Kovačič na Galjevici, to je pred športno dvorano Krim. Krenemo po ulici Ob Dolenjski železnici in po nekaj 100 metrih smo na ljubem nam PST-ju...mimo Livade...čez Murgle...do Tržaške. Če tam obrnemo in gremo nazaj do izhodišča pretečemo 16.5 K. Pobudnika garantirava:
-prijeten jogging
-da boste do kosila doma
-in nič več
Midva (baje) greva v vsakem vremenu, razen v primeru močnega naliva ali neviht...strelovoda se pač ne greva.
Zbrali se bomo pod geslom ''Running sucks, let's jogging'' :mrgreen: ...med tekom ni prepovedano vzklikanje ljubim vam politikom, okrepčevanje z primernimi napitki in podobno.
Pa še nekaj...med tekom bomo vso našo pozitivno energijo usmerili na Balaton!!!

LP
Matjaž

Jst bi tut šla enkrat zraven. Ampak v nedeljo ob 7ih zjutraj? Pa 16,5 km? Ej, fanta, saj nimam cel dan časa! :oops:

Se bosta kdaj tudi proti večeru zmenila? Mislim, da bi mi zvečer lažje uspelo.

Pa dober lauf!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 pajo
So že ženi rojile večerne opcije po glavi. Ni teorije je zjutraj preveč lepo, da se ne bi dalo malo potruditi pa vstati. Da o temperaturi ne govorimo - ni važno koliko je. Jutra so čarobna za tek ne pa prav preveč zgodaj tako kot nekateri delajo. To okoli 7h je čisto O.K.
Uporabniški avatar
 UršaR
pajo napisal/-a:So že ženi rojile večerne opcije po glavi. Ni teorije je zjutraj preveč lepo, da se ne bi dalo malo potruditi pa vstati. Da o temperaturi ne govorimo - ni važno koliko je. Jutra so čarobna za tek ne pa prav preveč zgodaj tako kot nekateri delajo. To okoli 7h je čisto O.K.

Pa saj nisem rekla, da ne morem riti dvigniti zjutraj. Čeprav priznam, da ni ravno moja življenjska želja ob nedeljah vstajati ob 6ih zjutraj. Ampak imam dopoldan drugačne plane. Mogoče, če se bosta še kdaj zmenila, se mi pa celo uspe pridružiti. Pa čeprav zjutraj. Vendar glede na trenutno zasedenost vikendov,... morda enkrat novembra. :D

LP, Urša

PS: Se pa strinjam, da je zjutraj prelepo. Ampak to je pa tudi edini plus. :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
Classix napisal/-a:Za nedeljo s Pajo-m (ali pa je pravilno s Pajo-tom) ponovno planirava 16.5 K po PST v ultra čvekalnem (zen) tempu, to pomeni cca 7:00/K. Zbor ob 7:00 PST-ju...mimo Livade...čez Murgle...do Tržaške.

LP kdaj boste v Murglah vam postavim štant z vodo in keksi. da vsaj malo občutim tek in tekače. pa še Nadjo bom nagovoril da gre zraven od murgl do tržaške in nazaj .
Uporabniški avatar
 Classix
kustus napisal/-a:
LP kdaj boste v Murglah vam postavim štant z vodo in keksi. da vsaj malo občutim tek in tekače. pa še Nadjo bom nagovoril da gre zraven od murgl do tržaške in nazaj .

Če upoštevam ''akademskih 15 minut'' in krenemo ob 7:15 smo na začetku Murgl nekaj minut pred osmo. Bom vesel, da te tudi osebno spoznam...na Trojkah si pičil mimo, da za kaj več kot 'br dan' ni bilo časa.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Asparagus
Res ste zagnani. Če ne bi načrtovala obiska Ljubljane že v soboto zvečer, bi se vam lahko pridružila. Sploh bi me veselilo srečati Uršo, ker imava podobne dopustniške načrte, ampak je tudi rekla, da ne more :( .
Včeraj sem tekla med deseto in pol enajsto zvečer, temperatura je bila ugodna in tudi takrat se še ni popolnoma stemnilo. Sploh nisem pogrešala lučke, ki sem jo pozabila doma.
Jutri ali v nedeljo se bom potrudila na malo daljši tek, če se bo shladilo, tako kot napovedujejo.
Uporabniški avatar
 kengurujko
Mene pa tale polžje-hitrostni podvig zelo zanima za jutri, problem je sam ker ne vem kje je to zbirno mesto... Živim šele kratek čas v Šiški, tko da do Kosez mi je še kar znano, dalj pa.... :oops: Pajo, te loh pokličem popoldne?
Pa lp vsem polžkom-danes bi morali uživat v tem vremenu :wink:
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA