Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Še en 50centov "dodatek": na 86.5 km EčO ob 19.25, ZdravkoC ob 19.23 in INOT 19.50. :clap: :clap: :clap:

@Uroš: bom ob priliki povprašala kaj je s čipi!

Dajmo naši!!! :laola
lonely napisal/-a:Zakaj pa Dušan nima potrjen prehod na kontrolni točki 42.6 km?..a ni to huda napaka ali pa je kaj drugega vmes?

Res čudno, mogoče pa je tekel mimo merjenja časa???

Sicer pa na zgornji fotki izgleda Miro dosti boljše kot Dušan!! :clap:

Dajmo naši!!! Tudi sam sem mnenja da Inot še ni rekel zadnje besede imam občutek, da se dobesedno špara!!!!!

Alja ti pa sporoči našim Balatoncem, da smo z njimi in navijamo za njih!!!! :laola
Glede Dušanovega časa oz. rezultata bo za odgovor "pristojen" BoF. Jaz imam vezo s Štajersko navezo...

Kot sem že napisala, je vsa naša podpora dobrodošla!!! Rabijo jo eni bolj, drugi manj... Zaenkrat pa je morala pri vseh še s pogledom v cilju! :laola

Oli in Sebi čakata "mušketirje" na 102 km. Pričajkujejo jih po 22h!

Vsa vaša/naša navijanja pa gredo skoraj "v eter" na Balaton, tako da bodo spodbudne besede obljubljam :D prenešene!!!

Dajmo Balatonci!!! :laola
Vreme napisal/-a:Dajmo naši!!! Tudi sam sem mnenja da Inot še ni rekel zadnje besede imam občutek, da se dobesedno špara!!!!!

Alja ti pa sporoči našim Balatoncem, da smo z njimi in navijamo za njih!!!! :laola

Verjetno Inot ne želi ponoviti lanske izkušnje :wink:

Alja, sporoči jim tudi moje lepe želje :D Tako tekačem kot tudi spremljevalcem... :D
S terena: 95.3 km: EčO 20.31, ZdravkoC 20.42. ZdravkoC naredil pavzo da sanira žulj. Pozitvne misli sprejete! Gremo naprej! :D

Dajmo naši!! :laola :Fslo
Alja, hvala ti za sprotne novice! :clap:
Sporoči borcem + spremljevalcem, da smo z njimi!
Naj se malo "nazaj držijo" - noč bo še dolga..
:laola
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA