Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
kengurujko napisal/-a:Mene pa tale polžje-hitrostni podvig zelo zanima za jutri, problem je sam ker ne vem kje je to zbirno mesto... Živim šele kratek čas v Šiški, tko da do Kosez mi je še kar znano, dalj pa.... :oops: Pajo, te loh pokličem popoldne?
Pa lp vsem polžkom-danes bi morali uživat v tem vremenu :wink:

Pokliči ni panike.
Poglej ZS.
Uporabniški avatar
 pajo
kustus napisal/-a:čp

a če bo padal dež vas ne bo.

V primeru dežja čisto mogoče, da res ne. Bomo videli zjutraj.
Uporabniški avatar
 Loni
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No tudi jest bom probala vsaj malo z tekom.

končno gremo

:laola :laola

Bravo!!! Nadj@ se vrača, jaz tudi že imam pol zeleno luč (tista pol pomeni, da moram tečt z glavo in ko bom zadihana, se moram znati ustaviti).
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Bilo je NORO, zopet blizu tekačev pa Nadj@ je bla na svojem prvem treningu po gipsu no jest pa vsaj zas vodonošo sem bil upam dobr. Bilo Vas je lepo videti . No pa sej smo naredili tud eno fotko morda jo pa dajo gor.
Komaj čakam 1.7. da dam gips dol vsaj močno upam.

:TF) :TF) :TF)
:drink :drink :drink :drink :drink :drink :drink
Uporabniški avatar
 Classix
Fotki sta dve in jih bom poslal Pajotu preko MMS, ker mene nekaj mail heca. Drugače pa je bilo ultra super. Družba odlična, iz planiranih 16.5 K je nastalo 18 K v povprečnem tempu 6:49/K, @ Kengurujko je postavila novi dolžinski rekord, Vidkulovi psički sta se (menda) tudi imeli fajn. Posebna zahvala Kustusu in Nadji za suport...Starbucks čim hitrejše okrevanje ti želim!!! Balatonci...v mislih smo bili z vami!!!
Se vidimo!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 kengurujko
Dons je blo pa res svetovno, tud jaz se vam zahvaljujem za super družbo, Pajotu za prevoz, Kustusu in Nadji@ za hidracijo in Matjaž hvala za sprotne podatke :D JA-imam nov osebni dolžinski rekord :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Še ena polžka je bila pridna :oops: 17km je padlo, samo tempo pa nisem imela tako hiter, sta me klanca ustavila, pa še tehnični postanek v šumi :--
Lepo da ste uživali, jaz sem tudi :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
No, moja malenkost je pa danes brez problemov prehodila 13 km, tudi napredek, prejšnji teden še dihat nisem mogla po 200 metrih.
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA