prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Se nas je kar veliko nabralo, kljub vročini. Mogoče pa so kukiji privlačili :-- . Meni je pasalo lepo na izi, se mi pozna gonjenje bicikla v klanec :oops: . Lepo vas je bilo spet videti in teči z vami. Hvala Cormi, ker si vztrjala v počasnem tempu z mano :oops:
lenči napisal/-a: Hvala Cormi, ker si vztrjala v počasnem tempu z mano :oops:

Jaz sem mislila, da ti vztrajaš z mano :oops: torej hvala tebi,saj hitreje danes bi mi šlo težko, ko sem mogla pa tolk vode na hrbtu nosit :wink:

Luštno je pa blo :D
Super smo se imeli ...
Vsaj jaz :clap:

Ja, danes je šlo bolj počasi ... je bilo kar vroče, ampak sem full vesela, ker očitno nisem padla skupaj in očitno se da tečt tudi po vročini ...
In če se začvekaš z maco in mojčko ... je klanec 1,2,3 mimo :--

Super fino fajn ...
Hvala vsem za družbo, z veseljem sem svoj rojstni dan odtekla z vami :laola
stena napisal/-a:Živjo. Tokrat jaz privlečem temo na dan, da ne bo vedno lenči :D Kako je jutri s K-Rožnikom glede na to, da je v tivoliju olimpijski tek? Če bi bila udeležba zategadelj slaba oziroma nična bi lahko izjemoma premagovanje klancev rezervirali že za danes?
LP

čestitke za včeraj :clap: :clap: :clap: se je v Pineto slišalo, da si bil prvi :)
Hmmm .... a še olimpijski tek je ...

Ka pa če bi združli tadva skupaj :mrgreen:
Da pritečemo iz Mosteca do Tivolija, malo pokrožimo in odpujsamo nazaj?
Ja, ja ... teorija... teorija ... v glavi in srcu vse lepo in prav v praksi bo pa bog ve kaj :lol:
Ira, a tebe mal panika grabi :lol:
Ma ja, no, dobro, pol pa pridemo :-- na olimpijski tek, samo da ne vem al z dežnikom al brez :--( Jaz sem ponovem iz cukra, ker nisem šla, planirano, na Vojkov tek, bi zihr pobrala vse tri medalje v moji kategoriji :twisted:
No, Ira, si sedaj pomirjena, vsaj eno za silo čveko boš imela :mrgreen: za družbo.
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA