vabila na predstavitvene in potopisne večere ter predavanja

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
V zadnjem, zelo omejenem prostem casu unicujem diafilme. Tako je nastala ze kar zajetna kolicina diasov z mojih prostocasovnih dejavnostih. Svoje fotografske dosezke pa rad delim z drugimi.
Ce forumske tekace zanima in so pripravljeni organizirat malo vecji prostor (za kolicino zainteresiranih gledalcev) in s svetlo projekcijsko povrsino 2mx2m (dovolj je svetlo pobarvana stena), sem pripravljen obcasno prirediti diaprojekcijo.
Na zalogi imam diase z jamarskih taborov, izletov kar tako, makro fotografije rozic in nekaj malega s tekaskih prireditev. Verjetno vas bi najbolj zanimalo moje sodelovanje (in ne zmaga) na New York City Marathon 2001 in posnetki mesta slaba dva meseca po unicenju dvojckov WTC-ja.
Tako, moja ponudba velja; vi pa kakor vam drago :wink: ! :)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

super ideja in ponudba! mogoče bi za otvoritev res pripravil predstavitev iz New Yorka.

kako smo pa s prostorom? jaz lahko ponudim našo računalnico za tja do 20 ljudi. za kaj več bi se morali pa hudo radi imeti :)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

super ideja in ponudba! mogoče bi za otvoritev res pripravil predstavitev iz New Yorka.

kako smo pa s prostorom? jaz lahko ponudim našo računalnico za tja do 20 ljudi. za kaj več bi se morali pa hudo radi imeti :)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Uporabniški avatar
 Dule
Menim da bi bilo zanimivo videti sodelovanje Bajsija na NY maratonu.
Z Erotom se kar zmenita za termin pa če bo odziv na vabilo med forumovci se vidimo na predstavitvi 8) .
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kaj pomeni samo dva navdusena odgovora!?!
Ali vas zanima, ali ne!
Rahlo uzaljeni Bajsi :cry:
Uporabniški avatar
 simi
Zanima!! :lol:
Samo da bo termin štimal :!:
Uporabniški avatar
 5rca
mene tudi zanima ... :)
Uporabniški avatar
 Mojca
tudi jaz bi rada v živo slišala kakšen Bajsijev komentar in vtise z NY maratona :)

saj po TV so snemali samo skupinico najhitrejših, drugih maratoncev pa razen na štartu sploh niso pokazali :evil:
 dragons
No pa je četica večja še za enga.
Uporabniški avatar
 miro
Seveda zanima tudi mene. Upam pa , da takraz ne bom v službi!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
N'c nau! Je zena ucer cist vun padla in me zmetala use diase cez okn, ker zarad laufa in fotk sploh vec ne opraulam zakonskih dolznosti!
Ja, jebiga mam hudo inu ojstro babo!
Uporabniški avatar
 Fotr
Bajsi napisal/-a:Ja, jebiga mam hudo inu ojstro babo!

Laufat jo naženi! :evil:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ob zakljucku redakcije danasnjega sihta sem prejel obvestilo, da je zena po sinocnji dobro opravljeni zakonski dolznosti, ponoci vstala, pobrala vse diase, skidala sneg in ocistila avto. :D :D
V glavnem, "ma smo samo hecali!"
Ero, predlagal bi kaksen petek cca. cez mesec dni. V glavi imam novi sinopsis za predstavitev NYCM, zato do projekcije rabim malo vec casa.
Fotr, ojstra baba kar dobro laufa. Na ljubljanskem je 21km stisnila v 1.55h!!
Ja no, na forumu bom zopet v ponedeljek zjutraj!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA