Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:buuuu :--( , vzpon na Celjsko prestavljen, Drugače grem sama, lije naj

A zaradi vremena?

:wink:
 mravljica
lenči napisal/-a:buuuu :--( , vzpon na Celjsko prestavljen, sedaj grem pa v nedeljo dva kroga, da si malo razkadim jezo in višek energije :--
A bi šel še kdo? Pred 9.00? potem? Samo na izi prosim :oops:
Drugače grem sama, lije naj kolikor hoče

Pozdravljena, Lenči !

Hvala za vzpodbudne besede za prihajajoči sredin tek. Bo, kakor bo. Če ne bo šlo malce hitreje,( kar je moja želja), se vam pa spet z veseljem pridružim. Me veseli, da pridete tudi vi!
Bi pa v nedeljo tudi šla na kakšen tek, če me vzamete zraven. Mi ustreza od 9h dalje kadarkoli. Sporočite.

Nataša, se bom trudila biti prizadeven vajenec oz. vajenka !

Lep petek želim! :D
Uporabniški avatar
 lenči
mravljica napisal/-a:
lenči napisal/-a:buuuu :--( , vzpon na Celjsko prestavljen, sedaj grem pa v nedeljo dva kroga, da si malo razkadim jezo in višek energije :--
A bi šel še kdo? Pred 9.00? potem? Samo na izi prosim :oops:
Drugače grem sama, lije naj kolikor hoče

Pozdravljena, Lenči !
Hvala za vzpodbudne besede za prihajajoči sredin tek. Bo, kakor bo. Če ne bo šlo malce hitreje,( kar je moja želja), se vam pa spet z veseljem pridružim. Me veseli, da pridete tudi vi!
Bi pa v nedeljo tudi šla na kakšen tek, če me vzamete zraven. Mi ustreza od 9h dalje kadarkoli. Sporočite.
Nataša, se bom trudila biti prizadeven vajenec oz. vajenka !
Lep petek želim! :D

Ob 9.00 se vedno dobimo na parkirišču pri bazenu, kdor gre prej, pride ob 9.00 tudi tja, tako da, jaz bom sigurno ob 9.00 na parkirišču in vesela družbe :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:buuuu :--( , vzpon na Celjsko prestavljen, Drugače grem sama, lije naj

A zaradi vremena?

:wink:

Ja, zaradi vremena prestavljeno na september. Strela, takrat pa že treniram za LM, no če le ne bo na dan Logarske, bom vseeno šla v klanec :D
Uporabniški avatar
 vandrovc
Heh...pa se tako luštno pripravljam, da grem na Tušev vzpon, še en hemedeks vase...ob internetu pa sokeca...pa glej ga zlomka, preberem, da Tušev vzpon odpade...Nič gremo pa na Šmartinsko jezero in na goro Kunigundo... Samo naj se ne nardi to, da bo Tušev vzpon takrat kot maraton Celje-Logarska...To še manjka, pa je pika na i... ker Tušev vzpon pa Logarska, sta mi pa že v genih...

Srečno...Se vidimo kje na tekaških poteh... ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz ob 8.10 štartam na ta kratkega, potem pa ob 9.00 na ta dolgega. Moram pokurit današnji vnos kalorij :--
Uporabniški avatar
 lenči
Jejžešnadi, danes nas je bilo pa spet ful veliko :laola . No, prvi krog sem odtekla sama, tik pred ciljem me je dohitel Sandi. Potem pa so pričeli kar kapljati, tokrat v večini rekreativci. Poleg Sašota in Tjaše iz ŠRK sta se nama pridružili še Nataša, Mravljica, Tanja in Franci. Super je bilo, jaz sem spravila pod streho 17km, zelooo zadovoljna, čeprav so mi vmes prišli vljudno nasproti, da nisem preveč capljala odzadaj sama. Ampak danes mi res ni bilo za dirkati, sem se včeraj preveč basala na fešti :oops: . Tanja, hvala za družbo do konca.
Naslednjo nedeljo naju ni, ŠRK-jevcev tudi ne, ker organizirajo triatlon tekmo na Šmartinskem. Če prideva pravočasno nazaj, se oglasiva mimo :clap: .
Drugače pa čez 14 dni zopet ob 9.00 :laola
 mravljica
Res je bilo na današnjem nedeljskem teku v takšni številčni družbi prav kulsko. Kilometri kar mimogrede minevajo :) . Sem se pridružila prvič in se bom po dopustih z veseljem ponovno. V glavnem sem do zdaj tekla sama ali z Natašo, ki jo pa dohitevam samo na kolesu, pa še tisto mi ne uspe vedno :oops: .
Uporabniški avatar
 wolf.user
Koci, kolko je pa od mosta pr strugi do mosta, k je mal naprej od unga tenis igrišča ob savinji? :?:
dons sm mel namen tečt mojo turo od struge in okol jezera in nazaj ampak mi je noga sklecnala mal pred začetkom jezera in me potem za vsak ko sem stopil na kakšen večji kamen zabolelo na istem mestu kot taprvič..mogoče že nimbuske niso primerne za mal bl grobe potke.. :?

Koci napisal/-a:Torej takole, razdalje ob Savinji imam kar pod "kontrolo", so pa take:
Viseči most - Splavar :arrow: 4 km (v eno smer)
Poligon v Latkovi vasi (zah. del) - Vrbensko jezero (okoli) in nazaj :arrow: 12 km
Če jo mahneš pa malo okoli, po poljski poti (levo pri Plevčaku) proti Aeru in nato proti Savinji pa cca 13 km.

Upam, da sem zadel, pa Lp
 Sandi3team
Danes je blo res luštna in prijetna druščina. Proti koncu je blo res že toplo, ker nas je grel sonček. Vmes pa smo prav lepo klepetali :)Naslednji teden nas res ni, ker organiziramo državno prvenstvo v triatlonu, ki bo na Šmartinskem jezeru.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Jejžešnadi, danes nas je bilo pa spet ful veliko :laola . No, prvi krog sem odtekla sama, tik pred ciljem me je dohitel Sandi. Potem pa so pričeli kar kapljati, tokrat v večini rekreativci.

vas je bilo lepo videti!!!! cela četica. :D

bila sem na drugi strani savinje in sem s svojim zajcem tekla v smeri šešč. tekla sva čez viseči most, skozi migojnice in griž do šešč. 15 km s tempom 5:45 min/km. zadovoljna! :clap:
na ene 12 km sem imela krizo. korak se je upočasnil in tempo sem izgubila. popila sem nekaj požirkov isostarja in moj zajec mi je namenil nekaj spodbudnih besed. korak je bil spet drugačen. takrat sem izgubila največ časa na progi. nič nisem hodila, zato je bil prvotni cilj dosežen. :clap:

a bi v tem primeru bilo pametno zaužiti gel? in katerega?

lp, nini
Uporabniški avatar
 Koci
wolf.user napisal/-a:Koci, kolko je pa od mosta pr strugi do mosta, k je mal naprej od unga tenis igrišča ob savinji? :?:
dons sm mel namen tečt mojo turo od struge in okol jezera in nazaj ampak mi je noga sklecnala mal pred začetkom jezera in me potem za vsak ko sem stopil na kakšen večji kamen zabolelo na istem mestu kot taprvič..mogoče že nimbuske niso primerne za mal bl grobe potke.. :?

Koci napisal/-a:Torej takole, razdalje ob Savinji imam kar pod "kontrolo", so pa take:
Viseči most - Splavar :arrow: 4 km (v eno smer)
Poligon v Latkovi vasi (zah. del) - Vrbensko jezero (okoli) in nazaj :arrow: 12 km
Če jo mahneš pa malo okoli, po poljski poti (levo pri Plevčaku) proti Aeru in nato proti Savinji pa cca 13 km.

Upam, da sem zadel, pa Lp

Očitno imaš v mislih most na Strugi (Podvinsko - Žalsko strugo) v Šentpetru (pri Aeru). To sklepam, ker si tekel do tenis igrišča v Šeščah (most čez Savinjo).
Razdalja od tega mostiča (na Strugi pri Aeru) do Šešč (most) je 2,3 km v eno smer.

Tvoja nameravana tura od Struge (pri Aeru) do Vrbenskega jezera in okoli, pa nazaj na izhodišče (most na Strugi) je 9,8 km :)

Je v redu :?: pa Lp
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA