prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 IRA
valena napisal/-a:Mene so zgleda tele kikle čisto okupirale! Ampak tele tekaške oblekce se mi pa še bolj praktične zdijo. Vse je v enem kosu,nič te ne stiska v pasu pa še majice ni treba iskat,da bo pasala zraven kiklce.Spodnje perilo za obleko http://www.skirtsports.com/shop/under-skirt.cfm

Pa še tekaške oblekce:
http://www.skirtsports.com/products/SP0 ... -Dress.cfm

Ooooo hudooo, kok so hude!!!
Jest bi mela uno roza "načičkano" :-- :mrgreen:
Uporabniški avatar
 valena
metkamarjetka napisal/-a: :D :D :D

imam pa občutek, da bom kar se tekanja tiče ostala zvesta pajkicam :wink: (no, da ne bi bil potem kak zarečen kruh...)

Morda pa na tak način le prepričaš moža,da bo začel spet teči! :lol:
Pa še tele linke mu daj za v pogled!

Ira tudi meni so zelo všeč,a ne vem kako se obnesejo v praksi. Bomo videle katera se bo prva opogumila! Meni pa je tista všeč ta pisana rozasta pa tudi tista roza v kombinaciji z belo barvo.
Ne vem pa,če je možno naročilo s te spletne trgovine,se ne spoznam.
Uporabniški avatar
 miciM
[quote="metkamarjetka
sory, mal bom žleht - ampak v čem je potem smisel kiklce, če so spodaj (dolge) pajke? :twisted:

[/quote]

No zame je smisel tudi v estetiki, prikupnosti in kot je napisala Maca- biti ženska tudi med tekom

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Jest čm tut tako k miciM in jo bom tut mela, bo že miciM rekla kšno lepo besedo še za mene. Plizzzzzzzzzzz.
Uporabniški avatar
 Puppa
Ma to so pa prav ekstra mega, definitivno pade eno v kratkem, do takrat pa bom probala svojo teniško kiklco s kratkimi pajkicami, da vidimo, kako se obnese, odlična ideja punce. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Puppa, macina teniška je full lepa in se pri teku čisto obnese, pa moja je tudi taka za žogice okoli preganjat, samo se jaz v njej zaenkrat bolj čudno obnesem. Maca je že na preži, kdaj jo bo dobila v dar :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj!

Tudi jaz sem bolj zagovarjala pajkice in ne toliko kiklice. Kliklice so se mi v resnici zdele prevroče. Zadnjič pa sem tekla v modri oblekici in bilo je ne le ženstveno, ampak predvsem zračno in prijetno, ker je narejena iz tankega materiala... Bilo je malce nenavadno in tudi jaz sem se bala, da se bo kaj preveč videlo med tekom, pa se ni za bat (so že tako narejene). Nekatere ste jo videle, mogoče pa pripopam še slikico... Potem ko napišem še poročila s TF desetke. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA