prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Arabo
Za Slavnik predlagam, da bi bil zraven kot "vođa puta" ZOKI, ki pozna tam vsak kamen in je res izreden "vodič" za gorske teke (lahko potrdijo riba, Katja in Jasmina, ki so bile na Kokoš).

Lahko pa gremo z še drugimi obalnimi tekači/cami tudi po bolj "off road" progah v okolici Sežane, ki jih okvirno poznam in menim, da verjetno niso tako zahtevne (deloma tudi po progi sežanskega polmaratona).

Če pa si želite bolj ravninski tek, pa predlagam tek po Parenzani iz Portoroža proti mejnemu prehodu Dragonja in v kolikor bomo seboj imeli osebne izkaznice, gremo po Parenzani do Kanegre in nazaj (cca 30 km). Predvidevam, da je to proga, ki naj bi jo odtekli po odpovedanem teku prijateljstva dne 25.6.2009. V tem primeru bi bilo dobro imeti s seboj tudi kopalke. Progo bi pa lahko tudi organizirali kot mali triatlon (del proge od Portoroža do meje z kolesi, tek po hrvaškem delu Parenzane do Kanegre, plavanje v Kanegri in nazaj).
Uporabniški avatar
 ZOKI
@ Arabo, Riba & Co., če si IRA želi odteči na Obali bolj gorsko tekaško varianto, imate še vedno možnost, ne glede, da je tega dne tekma na Kokoš-ki, da z njo odtečete MP Lipica-Kokoš-Vroče (ali pa varianta proti Krvavem Potoku). Tekma se prične ob 10:00 in boste pač pričeli s tekom vsaj eno uro pred ali pa po samem startu. Nobeden vas ne bo preganjal dol s proge, celo veseli bodo navijačev.
Če bi imeli željo po :laola , bo na cilju prvi tekač nekje okoli 10:13 in zadnji ob 10:30. Paziti morate le to, da pridete potem pravočasno na cilj (koča na Kokoški)...Če boste tekli isti tempo kot zadnjič z menoj, potrebujete, da pretečete progo, do koče eno uro in petnajst minut. Pa potem pri koči vržemo debato o tekih, ga :drink :drink :drink in se počasi skupaj spustimo do MP Lipica.

So pa zamisli in ideje s strani @ Arabo-ta tudi izredno zanimive :clap: :cast: ter vam želim prijetno druženje in tekanje :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Arabo
Dober predlog. Sem tako "zaseden" s tekmovanji, da sploh pozabim na navijanje.... :oops:

Torej skoraj dokončni predlog je tek na Kokoš v nedeljo 5.7.2009. Ker je start tekmovalnega teka ob 10-ih, bomo mi startali 45 minut prej z MP Lipica, tako da bomo lahko navijali v cilju. To pomeni, da se dobimo ob 8.30 na MP Škofije ali ob 8-ih v Žusterni.
Uporabniški avatar
 IRA
O super, jaz se strinjam.
Lahko kar v Žusterni, magari še malo prej, da spijemo kafe :mrgreen:

Bi mele pa edino to prošnjo, če se lahko komu priključim za prevoz.
Moj dragi gre namreč v Kozino - majo fuzbal turnir in bojo cel dan tam za žogo letal... pa nebi samo zato hodila z dvemi avtomobili na obalo.
Baje je pa tudi ta Kokoška tam nekje pri Kozini ... in bi blo sploh idealno, da me pol kje v bljižini vržete ven :P

Normalno, da po navijanju in analizi :twisted: :lol:
No sej se bomo že zmenili ...

Zoki, če sem prav razumela ti tekmuješ?
Bomo kričali na vse grlo ... :laola

Juhuhu, se že veselim!
Uporabniški avatar
 RoKo
Arabo napisal/-a:Dober predlog. Sem tako "zaseden" s tekmovanji, da sploh pozabim na navijanje.... :oops:

Torej skoraj dokončni predlog je tek na Kokoš v nedeljo 5.7.2009. Ker je start tekmovalnega teka ob 10-ih, bomo mi startali 45 minut prej z MP Lipica, tako da bomo lahko navijali v cilju. To pomeni, da se dobimo ob 8.30 na MP Škofije ali ob 8-ih v Žusterni.

Zakaj pa ne bi odtekli tekmovalnega teka? A si mogoče ne upate? :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
RoKo napisal/-a:
Arabo napisal/-a:Dober predlog. Sem tako "zaseden" s tekmovanji, da sploh pozabim na navijanje.... :oops:

Zakaj pa ne bi odtekli tekmovalnega teka? A si mogoče ne upate? :wink:

Sej bomo, samo bomo štartali eno uro prej :-- :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Arabo
OK. Pa se dobimo ob 7.30 v Žusterni. Dobimo pa se prav zaradi tega, da ne gremo vsak s svojim prevoznim sredstvom. :D

Glede tekmovanja pa se bomo odločili na mestu samem. :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
Arabo napisal/-a:Glede tekmovanja pa se bomo odločili na mestu samem. :laola

To se že lepše sliši (bere)
Uporabniški avatar
 Arabo
@ anže07 -- Kaj danes?

Iz San Simona greš preko križišča v Jagodje in po cesti do križišča, kjer se zavije za osnovno šolo. Tam zaviješ desno na Parenzano. Tam se odločiš ali greš spet desno proti Strunjanu ali levo proti Kopru. Priporočal bi ti pot nad Jagodjem pod tunelom v strunjansko dolino in po progi vse do morja ali Portoroža (desno).

Lahko pa greš tudi direktno iz San Simona na Belveder in po cesti mimo belvederskega avtokampa do vrha Ronek. Tam predno prideš do rumene hiše (ciprese) zaviješ desno po makadamu in se spustiš vse do Strunjana ali se lahko malo povzpneš do strunjanskega križa nad mesečevim zalivom. Po poti na robu klifa se spustiš do krkine plaže.

Jaz sicer danes nisem imel namena kaj posebej teči, a se lahko vseeno dobiva za napotke (mogoče pa tudi lauf v počasnejšem tempu). Jutri ne morem, ker grem v Celje. Za četrtek in petek ni problema. Sobota in nedelja pa sta spet zasedeni s tekmovanji (Ilirska Bistrica in Dobravlje).
Uporabniški avatar
 ZOKI
Okvirni urnik za druženje in tekanje na Kokoški v naslednjem tednu:
Ponedeljek, sreda in petek: odhod iz MP Škofije ob 18:45.

Tekanje bo sestavljeno iz dveh delov:
- tekači-ce, ki imajo namen tekmovati v nedeljo najprej odtečejo tekmovalno progo do Kokoške samostojno (tekmovalni tempo). Ostali odtečejo do Kokoške (pogovorni tempo).
- Od koče na Kokoški nadaljujemo tek (pogovorni tempo) do Vrhpolja, ali do izvira Vroče ali do Lokev (po dogovoru)

Se vidimo in pridno tekajte…
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Da se malo vkljucim v tole vaso temo. Smo imeli danes druzinski kolesarsko tekaski izlet po obali. S prijatelji smo startali iz Izole in sli prek Strunjana in Portoroza do solin in potem nazaj. Vsi na kolesih jaz pes, kar se je izkazalo kot povsem soliden dolgi trening. Res da je bilo vmes precej ustavljanja, malo kopanja, kosilo in tako dalje, ampak smo naklepali 30 km.

Od vsega skupaj me se najbolj bolijo ramena, ker sem prvic tekel z ruzakom. Pa se otroke je bilo potrebno porivat v razne klancke da niso omagali :-). Vreme smo imeli super in tud mal dezja zadnja dva kilometra je prav pasalo.

V drugem tednu avgusta pa bomo en teden na dopustu v Portorozu in ce je tam okoli kdo, ki se spravi v tekasko opremo ob sestih zjutraj bi mi prav pasalo malo druzbe. Do takrat pa lepo se imejte.

G.
Uporabniški avatar
 grb
Arabo napisal/-a:@ grb -- Samo javi vsaj en dan prej, pa se dogovoriva.

Zmenjeno. Se se kaj oglasim do takrat.

G.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA