Vsi triatlonci, še posebno pa TF-jevci... čestitke vsem!
Letos ne bom prav veliko napisala. Splet okoliščin (beri: jaz) je bil odgovoron za to, da sem se pojavila v štartnem prostoru. In ta isti splet okoliščin je bil tudi odgovoren, da sem tam ostala... oz. tam v bližini. Prvič sem manjkala, drugič sem pometala po progi, tretjič sem pritriatlonirala zlato kolajno v kategoriji, četrtič sem se poskusila v vlogi navijačice in fotografinje. Moram priznat, da mi do kvalitetnega športnega fotografa manjka še marsikaj. Predvsem veliko vaje. No, mogoče kakšen boljši fotkič, ker tale moj kompakt ma težave s hitrim ostrenjem premikajočih divjajočih triatloncev... Vseeno vam pokažem rezultat in morda bom koga s tem razveselila. Rezultat navijanja je pa že ozdravljen... ful me je grlo bolelo, k sem se tolk drla za vas
Upam, da se vsak kje najde, če ne, naj mi pove, pa iz napol polnega koša morda še potegnem kakšno neostro in mogoče mal odrezano fotko za spomin
Fotke Triatlon NovigradPredrag, ne vem sicer kakšne veze maš ti z vremenarji tam v okolici, ampak vreme je bilo spet popolnoma na tvoji strani.
Lepa tekma. Lepa trasa. Sigurno se v Novigrad vrnem... Počasi bo potrebno kakšno od oblik ponovit...

Le kaj me čaka drugo leto?