prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

lenči napisal/-a:Hvala vam, posebej vesela Žižine čestitke Slika en cmokec na smrčka vračam Slika.
Pa trenutno si res želim, da bi se našel kdo, ki bo šel kRožnik laufat Slika

Pol pa reč, da te ne bo - če moreš :lol: :--
stena napisal/-a:1. K-Rozniški akvatlon ;) :lol:

Khm, stena, poglej na prvo stran predpremiernega teka imenovanega :cmok: Rolada :D , kasneje z lobiranjem mračnih sil in plemičev (žal) preimenovanega v K-kajže...
Takrat je bilo plavalno.
luzr napisal/-a:
stena napisal/-a:1. K-Rozniški akvatlon ;) :lol:

Khm, stena, poglej na prvo stran predpremiernega teka imenovanega :cmok: Rolada :D , kasneje z lobiranjem mračnih sil in plemičev (žal) preimenovanega v K-kajže...
Takrat je bilo plavalno.

Ti prav izivaš ane :twisted: Ja ja bila so čudna imena kot so rolada in krožlada pa je ljudstvo izglasovalo kar je. Get over it already :lol:
Greš na intervale z mano?
bobr napisal/-a:Sem že nazaj. Prav prijetno fajn je bilo na 15 stopinj z rahlim dežjem. Ni boljših pogojev za intervale :).
Ja planiram v petek zjutraj. Greš zraven?

Ne morem, sem v službi.
Mogoče boš pa mojega konkurenta prepričal, da ti družbo dela?
Bobr, hvala za današnje vabilo. Še štirinožčev sprehod sem preložil, ker sem delal.
V petek zjutraj ali še raje popoldan se načeloma lahko zmeniva.
Predlagam novo temo. Intervali v Šiški ;).
Še enkrat več smo se imeli naravnost odlično in se na koncu kar nismo mogli posloviti :heart
lenči nas je zelo lepo presenetila z žlahtnimi čokoladami, izzardly pa s piškoti--> njami (čokolade že skoraj ni več :oops: ).

P.S.: posebne čestitke lenči za nov OR :clap: upam, da te nismo preveč zmatrali in boš jutri v turbo polžjem tempu opravila z 10ko.
Lenči: deževno hladen dan je kot nalašč za podiranje rekordov :) A nisi vedela tega.

V petek grem res zjutraj, ne morem popoldan ker se odpravljamo delat na morje za dober teden.

Posebna tema za intervale? Mogoče.

Tae: bom ko utegnem.
bobr napisal/-a:Lenči: deževno hladen dan je kot nalašč za podiranje rekordov :) A nisi vedela tega.

Sem vedela, sem :D , samo glede na to, da grem danes v Celje na tekmo, sem včeraj šla na izi :shock: . Drugače pa sem po analizi ugotovila, da je zelo kratek postanek na vrhu (samo malo vodice in gremo dalje) tisti, ki je prinesel nov rekord. Hja, tako je, če te čaka grupa hitrih tekačev, na dežju, v hladnem, res ne moreš pustit, da se prehladijo :--
No, bo šlo pa danes na izi :D
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA