Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Izkoristila sem ohladitev in pretekla 14 km :D (tretjič v življenju). Čas je slabši kot lani, ko sem prvič poskusila na isti relaciji. Upam, da je to samo posledica manjšega števila kilometrov v zadnjih dveh mesecih v primerjavi z lani.
Na 7km sem pila iz studenčka, domnevam da pitno vodo :? .
Videla sem srno, ki se je ustavila pod cesto in me gledala z velikimi rjavimi očmi.

Doma sem se nagradila s priljubljeno večerjo in epizodo nadaljevanke :D .
Uporabniški avatar
 Loni
:laola :laola Sicer berem one prispevke z Balatona in si mislim svoje, ma, kaj čmo, eni tako in drugi drugače. Ratalo mi je odlaufat ta kratko jutranjo štreko brez problemov z dihanjem, pulz je bil sicer še malo previsok, ma ne more bit vse kar čez noč normalno, a ne?
Mali koraki malega človeka, ma v supergah. Ker na koncu sem se počutila tako zmagoslavno kot da sem odtekla maraton. :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Loni, jaz se naprej od malega maratona sploh ne vidim. Zelo bom vesela, če mi bo to uspelo, ker se mi zdi, da hitro fašem kakšno tekaško poškodbo. :(
Poleg tega, če bi teku namenila več časa, bi mi ga primankovalo na drugih področjih. Včasih ko berem forum, tudi mene zagrabi, da bi se še kam prijavila, se malo bolj potrudila, popravila svoj rezultat. In kar pozabim, da je zame kot dolgoletno nešportnico dosežek, da dve leti tečem in nisem nikoli prekinila zaradi pomanjkanja volje. :D
Uporabniški avatar
 Hojca
O pložki pridni, pridni :D . Jaz sem si pa en majčken podaljšan vikend na morju privoščila.

Me pa zanima, če bi kdo ponovil vajo po PST-ju enkrat čez tele praznike. No kakorkoli, imam namen it v nedeljo zjutraj 15+, za kakšno družbo se pa seveda z veseljem prilagodim.
Uporabniški avatar
 pajo
Clasix gre skoraj sigurno po PST-ju sam ne vem kdaj se vrnem z Ptuja (sobota) samo kak km sem oblubil ženi, da bom naredil.
Uporabniški avatar
 IRA
mojculja napisal/-a:O pložki pridni, pridni :D . Jaz sem si pa en majčken podaljšan vikend na morju privoščila.

Me pa zanima, če bi kdo ponovil vajo po PST-ju enkrat čez tele praznike. No kakorkoli, imam namen it v nedeljo zjutraj 15+, za kakšno družbo se pa seveda z veseljem prilagodim.

mojculja ... preberi kakšno zasebno sporočilo :-- :mrgreen:
Eni gremo na faakerseelauf :clap:

Sem ti pisala, če greš zraven ... ali pa na Osojsko .. pa nič ne odgovoriš :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Hojca
Oj IRA sori, ampak imam že kar nekaj časa 0 novih sporočil. Najbrž bi mogla mal pospravit za sabo :oops: ...,

Drugače pa na Faakersee nisem imela namena, bi pa šla na Osojsko.

Uživajte v nedeljo - tako in drugače..
Uporabniški avatar
 IRA
Smo se že zmenili ...

No sej pol pa bo zdej neki dolgih tekov ...

28.6. faakersee...
17.7. osojsko ...
19.7. PST :clap:

mojca ti dej kr v koledar :--
Uporabniški avatar
 Hojca
mojculja napisal/-a:... na Faakersee nisem imela namena...

Ena hitra sprememba plana :arrow: nedeljski dolgi tek okrog Baškega jezera :clap:, PST pa drugic.
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:... sam ne vem kdaj se vrnem z Ptuja (sobota) samo kak km sem oblubil ženi, da bom naredil.

A ti to un štafetni tek na Ptuju? ...dobr odlaufajte :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a:No, moja malenkost je pa danes brez problemov prehodila 13 km, tudi napredek, prejšnji teden še dihat nisem mogla po 200 metrih.

tudi jaz se počasi vračam ;)
Uporabniški avatar
 Frikica
Dragi Polžki!

Se oglašam spet malo...sicer vas skozi spremljam in mi dajete motivacijo za tek :). Še vedno na kratkih razdaljah, ampak tudi počasi in vztrajno se pride do daljših, kajne? :) Pravkar sem odtekla svoj krogec 5ih kilometrov in je bil pravi užitek tečt v takem hladnem večeru. Sicer začetek me je malce matral, ampak potem je pa kar šlo.
Poleg teka sem zadnje 2 meseca začela delat tudi malce vaj za moč in vidim, da se kar obrestuje tole. ;)
11.7. me čaka Nočna 10ka, tako da bo do takrat še treba kak km pretečt :)

Lepo se imejte in dobro tecite
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Dragi Polžki, pozdravljeni!

Še ena malo manj tekaška novica: v tem mesecu se je naša družina povečala za novo članico :) . Počasi se navajamo na dojenčico, vsi smo je zelo veseli ... Mamica pa že razmišlja, kako bo v jeseni ponovno nataknila tekaške copate!

Lep pozdrav vsem :) ,
Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Dragi Polžki, pozdravljeni!
Še ena malo manj tekaška novica: v tem mesecu se je naša družina povečala za novo članico :) . Počasi se navajamo na dojenčico, vsi smo je zelo veseli ... Mamica pa že razmišlja, kako bo v jeseni ponovno nataknila tekaške copate!
Lep pozdrav vsem :) ,
Dominika

ČESTITAM in seveda veliko prijetnih trenutkov :laola
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA