Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zanimiva tema, ki pa bo vsekakor postregla z različnimi pogledi na vse to. Strinjam se lahko tako z Bofom kot tudi z Urošem. Lahko greš na hotelski ali pa špartanski način. Še vedno pa moraš progo odtečt ne glede na vse ostalo. Osebno sem zadovoljen z nekimi minimalnimi standardi okrog oskrbe. Vsekakor je glede suporta zaželjeno, da bi lahko imel dva spremljevalca v vozilu, vendar ni tako enostavno dobiti dva človeka, kot mogoče zgleda na začetku. Da se tudi z minimalno oskrbo, vožnjo samo enega spremljevalca čez celo progo.
Sicer smo pa amaterji tako navajeni na samooskrbo na dolgih treningih, tako, da mi je popolnoma vseeno če bo naslednja postaja čez 2 ali 10 km. Problem je v ljudeh ker so včasih preveč razvajeni in hočejo imeti vse takoj pri roki.
Šotori, spalne vreče in neprespane noči imajo vsekakor tudi svoj čar ni jih včasih mogoče ne bi zamenjal za najboljšo hotelsko sobo :D
Še vedno nas je večina na TF entuzijastov, ki bodo šli na kakšno ekstremno tekmo tudi sami, če ne bodo imeli spremljave ker jih bo pač gnala želja.
Konkretno se da Balaton odtečt tudi brez vsakršne ekipe, kar nekaj tekmovalcev teče z nahrbtniki.
Kratko in jedrnato, jaz sem za profesionalizem. Itak se moraš 100 na ura namatrat tak ali onak. Če ima človek možnosti, ne vem kdo je ne bi izkoristil. Drugo je če te možnosti ni, pol pa se je treba tak ali drugače tolažit.
Jaz sem se minuli vikend že vidla drugo leto z leptopom na Balatonu. :laola Vsi za enega, eden za vse.

P.S. A pade danes še komu na pamet, da bi bos laufal?
Nazadnje spremenil tulček, dne 24 Jun 2009, 23:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Hi all,

Congratulations to everyone who took part in this event. I was a member of the refreshment staff in Káptalanfüred (189 km), it was nice to see you there. As earlier I was a runner in your country, I was especially glad to see Slovenian runners in my country. :) I hope you enjoyed the race.

Bye,
Moska
Še nekaj bi dodala:" Če hočeš bit dober, se moraš učit od najboljših." To kar je predlagal Bof je zlata priložnost, tudi s stališča moškega ega. Vse skupaj se vrne duplo z obrestmi. Danes boš nepomemben del ekipe, jutri boš na čelu ekipe.

Dajmo TF-jevci združimo se in pokažimo kaj zmoremo!
Slika

P.S. Naš entuziazem + profesionalnost = Slika
Nazadnje spremenil tulček, dne 25 Jun 2009, 15:17, skupaj popravljeno 3 krat.
Zdaj so pa menda res že porihtali
sem dobil danes email, da je 1.7.09 v Budimpešti podelitev

So pa res najpogostejše napake,
da nas zamešajo s Slovaki ali
pomešajo z Ukrainkami :rol:
ZdravkoC napisal/-a:Zdaj so pa menda res že porihtali.....

....pomešajo z Ukrainkami... :rol:

So porihtali :clap: .

Mešanje z ukrainkami??? Sliši se dobro :lol: :wink: .
Spoštovani ULTRA MARATONCI!

Res ste legende, vsaka Vam čast :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: . Iskrene čestitke, zame je že heroj tisti, ki se upa postaviti na štart 212 km ultra maratona, kaj šele da ga uspe uspešno premagati!! Saj to je več kot 5 klasičnih maratonov! Kljub temu, da sem že pretekel nekaj maratonov, si niti ne predstavljam, kakšna ogromna motivacija in volja vas je gnala. Hvala Vam tudi za ganljive zgodbe, ki tudi meni povedo zelo veliko!

S spoštovanjem! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA