- 26 Jun 2009, 20:46
Hvala, zaenkrat mi je jasno veliko več. Še vedno mi ni čisto jasen ta kaos v vodi. Recimo, da je tekmovalcev 50. Hitrejši gredo verjetno naprej, ostali plavamo za njimi in potem se stalno srečujemo. Ali so kakšni sodniki, da ti štejejo dolžine ? (jaz po mojem po ene 5-ih dolžinah nebi imel več pojma koliko sem dejansko preplaval).
Voda je res topla, to mi je všeč. Bo prireditev tudi, če bo dež, glede na muhasto vreme zadnje čase ?
Kopalke in tekaška majica, to bo o.k. Še ena novost zame, še nikoli nisem tekel v kopalkah.
Ne gre se mi za rezultat, ker itak nimam izkušenj v tem, me pa res ful zanima v kakšnem času bi preplaval 1km.
Še ena malenkost: imajo tekmovalci ponavadi plavalna očala ali niti ne (stvar posameznika ali so tudi tu kakšna pravila)?
Voda je res topla, to mi je všeč. Bo prireditev tudi, če bo dež, glede na muhasto vreme zadnje čase ?
Kopalke in tekaška majica, to bo o.k. Še ena novost zame, še nikoli nisem tekel v kopalkah.
Ne gre se mi za rezultat, ker itak nimam izkušenj v tem, me pa res ful zanima v kakšnem času bi preplaval 1km.
Še ena malenkost: imajo tekmovalci ponavadi plavalna očala ali niti ne (stvar posameznika ali so tudi tu kakšna pravila)?
Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.