prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dobro jutro. Torej v nedeljo ob 7:00 bom na štartu, nič pa ne obljubim koliko K bom odzenal, saj se bom čez dobri dve urci odzval klicu iz Zavoda za transfuzijo RS. Če ne bo drugače bom z fotoaparatom v roki odpujsal (vsaj) 10 K, da malo poslikam traso in naredim lušte vsem PST boječim... :mrgreen:
Torej...nedelja...7:00...zen...čvek...

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:saj se bom čez dobri dve urci odzval klicu iz Zavoda za transfuzijo RS. Če
Torej...nedelja...7:00...zen...čvek...

LP
Matjaž

Daj mi kaj hemoglobina zrihtaj :D
Super :clap:, da ste odprli svojo temo, sem šele sedaj opazila - pa nekaj v Polžji sekciji zmedo delam :bum:.

Če bom le v Lj sem zraven ...tole nedeljo :nono:. Itak je nedeljski jutranji PST največkrat trasa mojih dolgih tekov. Mi je pa cilj počasi, mogoče enkrat drugo leto, celega pod streho spravit.

:laola
IRA napisal/-a:
mojculja napisal/-a: Mi je pa cilj počasi, mogoče enkrat drugo leto, celega pod streho spravit.

Kakor jest vem, gremo 19.7. cel krog ... sam zgleda, ti spet nič ne veš :mrgreen: :--

Seveda ve, samo ona se ni javila za cel krog, no, jaz grem v okviru svojih zmožnosti, kar ne pomeni celega, bi moral biti že čudež ali pa dva.
IRA napisal/-a:
mojculja napisal/-a: Mi je pa cilj počasi, mogoče enkrat drugo leto, celega pod streho spravit.

Kakor jest vem, gremo 19.7. cel krog ... sam zgleda, ti spet nič ne veš :mrgreen: :--

Ja, tole pa vem :-- , sem se že pofočkala (pa zgleda, da ti tega ne veš :-- ), samo ne za celega, ga še niti pod razno nisem sposobna pretečt, sploh pa ne dober dan po Osojskem.

Samo res, en teden ne bereš, pa kaj vse novega, tako da, IRA, vseeno hvala za sprotno obveščanje :D
Sej bomo vidli na licu mesta, kako nam bo šlo ... :lol:
Baje se gre čez Golovec peš ... :mrgreen:

Ok zdej pa že smetimo ...
Clasixx ... lepo nedeljo ti želim ... kakšno izmed naslednjih se pa vidimo :clap:
Če pridem dons "normalno" uro domov, in v primeru da Pajo in žena ne prideta (prevoz), pridem nasproti-iz Koseške smeri...upam da se najdemo, če ne "zaružim" kam izven Pst :wink:
Ekole novice s prve roke. Pot je v redu, nekoliko blata in luž je še (predel ko pridete skozi Žale) ostalih posebnosti ni, edino če boste šli čez Golovec pazite na ostro kamenje, zna bolet :?

Drugače pa vem želim lepo nedeljo brez ploh kot so ble danes! Pa čim več jih pridelajte :wink:

Lp

Uroš
Krasno vaju je bilo srečati. Pa psički tudi. Mene je petkova krvodajalska kar dobro sesula, zato sem na 4 K obrnil in odpujsal proti izhodišču. Kako pa izgledajo prvi 3 K na ''mojem'' delu PST-ja, pa si lahko ogledate na...

http://picasaweb.google.si/karoli.matic/PST1#

Naslednjič bom zenal 05.07. ob 7:00. V planu imam 14 K, to je od Galjevice do Pošte v Murglah in nazaj. Tako mi namreč veleva program za ''lopovičko'' na LM. Ta pa je na vrsti čez 120 dni.

LP
Matjaž
Hojla ni se mi dalo zgodaj iz postelje ker sem pač pozno padel vanjo.(0:30h) To pa ni motilo, da se ni bi odpravila na tek čez Rožnik ampak šele ob 8h. Bila sva EDINA tekača kar se še ni zgodilo odkar tečeva. Ne vem kje so se vsi izgubili. Sva imela vsaj veliko prostora in nič naju ni motilo. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA