Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Laufer
Kolikor poznam Matjaža, travce ravno ne bomo izpostavljali toploti :D .
Bo moralo biti kaj konkretnega, da nam heroj ne shira preveč :--
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:...počutje k 'pr norcih.

če si to zapisal v pozitivnem smislu, potem upam, da se zavedaš, da je to najbolj pomembno!
le tako naprej :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Vedno znova se veselim zate!!!
Bravo, bravo, bravo!

Naj bo k pr norcih še naprej ... :twisted:
Kar smeji se mi, ko pomislim, kako bo letos Palmanova padla za šalo :-- :clap:
Uporabniški avatar
 Classix
Ja seveda...ob mojih uspehih naj vas pa še futram zraven :-- , po možnosti tako, da bi jaz obsedel pri kakšni skledi solate k'nede :mrgreen: . Laufer ima prav...moj vrtni žar je strogo pravojedno usmerjen, krivojedni proizvodi se vedno prepečejo :wink:

Kar se tiče k pr' norcih, je seveda mišljeno v pozitivnem smislu. Ma skoraj vsak mesec je lepše. S Palmanovo pa je takolele...na LM bom na polovički sovraga preganjal iz ljube mi dežele, potem pa grem v Palmanovo pogledati če sem ga dovolj daleč nagnal.

Hvala za vso vzpodbudo :!: :!: :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Junij...vaga se je ustavila na 90.4 Kg, torej z piknikom ne bo še nič :-- . Pretečenih 118.6 K, porabljenih 13840 Kcal, počutje zelo dobro.

'mam vas rad... :mrgreen:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo,

Bravo Classix. Tudi jaz se borim s kilami :)

Trenutno si želim naziva "docent", saj me ne loči veliko. Pri višini 170cm je še vendno preveč ampak počasi gre. Od aprila sem izgubil 5 kg. Današnje stanje na tehtnici je pokazalo 100,8kg. Saj se ve, katera je najboljša prijateljica - TEHTNICA, nikoli ne laže.
Jaz se vsak dan tehtam na tešče in si beležim kile v excelu :) pol pa mal grafka pa trendna črta, da se vse vidi :)

Pred kakšnim letom sem bil pri dohtarju in sem se šel vagat na posebno tehtnico, kjer ti izmerijo maščobe, vodo in še kaj. Tam se izvedel da je moja idealna teža nekje med 85-88kg :shock: :shock: - tolk velik sem si mislil

Važen je trend in dobro počutje.

lp vid
Uporabniški avatar
 HUDMA
Vidkul, veliko sreče in volje ti želim. Tudi sam sem šel skozi to presneto reč. Sva praktično iste višine in ko sem se odločil za "hiranje" sem tehtal točno 101,8 kg.
Z nekaj volje, z manjšo žlico in športom mi je uspelo. Zdaj sem povsem zadovoljen s svojimi 70 kilogrami.
Če ne boš odnehal, bo tudi tebi uspelo!

GASAAAA! :D
Uporabniški avatar
 Classix
Moje čestitke obema. Vsem skupaj pa moram nekaj priznati. Ne da se mi več. Ne teči, to sploh ni problem. Čedalje teže se odrekam ''prepovedani'' hrani. Kot da se je telo naveličalo in možgančkom pošilja neke čudne signale, da je zadovoljno z izgubo skoraj 30 Kg. Zadalj sem si cilj, da zlezem do 80...ne vem, bomo videli kaj bo prinesel julij.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:Kot da se je telo naveličalo in možgančkom pošilja neke čudne signale, da je zadovoljno z izgubo skoraj 30 Kg.

bo že držalo! ne se silit v nekaj za kar ti mozak pravi, da ti ni pogodu. boš samo razdražen in slabe volje. mislim, da si do sedaj OOOOOOOOOOOOGROMNO dosegel :clap: , sedaj pa to samo vzdržuj.

pa srečno še naprej!
Uporabniški avatar
 Classix
Takle 'mamo...bil je čas kislih kumaric in predvsem vsled tega, sem vam kar dva meseca dal mir z mojimi dosežki. Da začnem...na koncu. Počutje je še vedno na višku. V zadnjih dveh mesecih sem skupaj pretekel 247.6 K, pri tem sem pokuril cca. 28700 Kcal, za dan ali dva sem tudi težo spravil pod 90 kg (potem pa je prišel dopust), nekaj sem se sam s seboj pregovarjal zaradi težavnosti treningov za polovičko na LM in ugotovil da je pač treba delat' in ne cvilit...še 55 dni...in naprej.
Luštno je, luštno.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo, bravo ...

Sem pa mela tut jest tisto obdobje cviljenja.
Sem ravno pred dopustom dobila en dobronamerni nasvet, da naj odklopim tek v celoti ... razen, če mi res res ne zapaše ..
Kar mi seveda ni ...

Tako, da sem z dopusta prišla spočita in dosti manj sita teka kot sem ga bila pred dopustom. :mrgreen:

... ja, gremo naprej ... še malo, še malo :mrgreen: :laola
Sej zmoremo :clap:
Uporabniški avatar
 Classix
Tudi september leta Gospodovega 2009 sem spravil pod streho. Začinil sem ga z do sedaj največjo mesečno kilometrino 179.6 K in pokurjenimi nekaj več kot 20500 kalorijami. Telesna teža je nihala med 91 in 91.5 kilogrami. Zadovoljen!

LP
Matjaž
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA