Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Iz smeri Celja proti Laškem se da do prireditvenega prostora pridet tako, da pri prvem semaforju v Laškem zaviješ levo, prečkaš Savinjo in na desni boš že opazila velike šotore, kjer je tudi priajvni prostor. Parkiraš lahko pri Tušu ali pa pri Zdravilišču Thermana od koder je do prireditvenega prostora le par minut hoje.
Upam, da to pomaga.
lpn
 spela*
Na kratko (da vidim, če to sploh znam :mrgreen: ): lepa in zanimiva proga (čez dva mosta in skozi hotel), dobra organizacija, pa tudi nekaj sreče z vremenom (ravno pred startom je nehalo deževati).
Moj cilj dosežen (OR), za povrh še medalja.
Lauferju hvala za prevoz.
Uporabniški avatar
 tae
Čaki mal tetka, tako na hitro se pa ne boš zmazala.

Lepo odpri novo temo v poročilih s prireditev in na dolgo in široko opiši kako si prišla do svojega osebnega rekorda in zaslužene medalje.

Daj, pohvali se malo, "mislm." :D Saj veš, da navdušenje v prispevkih čutimo tudi ostali bralci.

Tukaj ti lahko že čestitam :clap: , več pa še v drugi temi :D :) :D
Čestitke ob tvojem OR,verjetno si edina,ki si ga dosegla:)
V nasprotju s teboj meni trasa proge ni bila všeč,zaradi obračališč,90 stopinjskih ovinkov,tekanjem med sprehajalci,kar je onemogočalo dober rezultat.Pa še vlaga je bila čez 90%(sam na to se ne da vplivat :P ).Ura mi je pokazala malo več kot 10km.Še je kdo izmeril dolžino?
Zmagovalev teka Mario Vračič je s polarjem nameril 9.840, sam sem nameril s kolesom in Garminom 10.000m tako, da verjetno nekje vmes. Poizkušali smo izmeriti točno in upamo, da smo bili blizu. Hvala vsem za udeležbo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA