prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Zajc mogoce bi se ti jaz pridruzil. Bi startal skupaj s tabo pri Mlekarnah. Tudi ura mi povsem odgovarja. Ker pa je do takrat res se kar dolga, se se zmeniva bolj tik pred zdajci.

G.
Hojla, ker sem že na facebooko najavila, da grem v LJ na 42 km, bom pa še tukaj. Tečem po nobenem planu, samo kilometrino bom povečala, da se psihološko pripravim. Na Ljubljanskem maratonu nameravam iti prvi krog okrog 2 h in drugi enako, to v najboljšem primeru. Če ne, pa seveda počasneje.
Ta vikend sem šla eno 15 km, kar je že cel napredek zame, naslednji vikend pa nameravam it kar sama PST (z Razyem, pravzaprav), ker nisem povsem sigurna, če bom tekla z vami (bi morala priti z morja).
Treba je imet cilje (sanje, bi bila prehuda beseda), pa čeprav se letos še ne uresničijo. Mislim, pa da se ta konkreten cilj bo. :D Pozdravček, S.
Sončka napisal/-a:Hojla, ker sem že na facebooko najavila, da grem v LJ na 42 km, bom pa še tukaj. Tečem po nobenem planu, samo kilometrino bom povečala, da se psihološko pripravim. Na Ljubljanskem maratonu nameravam iti prvi krog okrog 2 h in drugi enako, to v najboljšem primeru.

Vse čestitke Sončka že za zastavljen cilj. :clap: Le pogumno. :wink:
Ta dan sem sicer iz nočne (če ne bo vmes kakšne kuge ali vojne...), kar pa mi ne bo preprečilo, da vam ne pripravim eno miceno okrepčevalnico in sicer po spustu iz Golovca tik pred ali pa takoj za prehodom čez Dolenjsko progo na Peruzzijevi. Nekaj malega za poplakniti in nekaj malega za dvig ravni sladkorja. Če boste zastavili ob 7:00...jaz vas bom čakal tam od 7:20 dalje.

LP
Matjaž
Nataša napisal/-a:Cilj pustolovščine: vseh 32+ zagamanih kilometrov PST-ja
Že pofočkane udeleženke: Nana, Loni, Ira in Nataša v okviru priprav na maraton
Štart: na Fužinah ob 7h (če je komu prezgodaj, naj vloži prošnjo za kasnejšo uro, ampak glede na letni čas inu s tem povezano vročino bi bilo kar pametno štartat čimprej)
Vabljeni: vsi, ki bi z nami v ultrapočasnem tempu odtekli cel krogi in ostali, ki bi pretekli manj, in ostali, ki bi nam stregli z vodo in govejo župco
Special guest star: Bajsi (če si upa)

Kritike in pripombe: jih ni in le glejte, da jih tudi ne bo :D

A v Fužinah-tam k je en Mercator ob Zaloški cesti???
Uporabniški avatar
 pajo
kengurujko napisal/-a:Mene tud zanima, samo cel krog je zame še iluzija, del poti pa z veseljem, bova pa mi2 skup premagovala km Pajo... :D

Čakam, da se javi Mojca za polovičko, da si deliva prevoz.
pajo napisal/-a:
kengurujko napisal/-a:Mene tud zanima, samo cel krog je zame še iluzija, del poti pa z veseljem, bova pa mi2 skup premagovala km Pajo... :D

Joj Pajo, sorči, težko rečem, se bom odločila tik pred zdajci.
pajo napisal/-a:

Pajo od kot pa rabiš prevoz :?:
Uporabniški avatar
 pajo
Z Lucijo - poberem jo v Šiški do Fužin potem pa iz Kosez nazaj po makino ali obratno. Ali pa če naju kdo zapelje do Fužin - polovičko imam vsaj za sedaj dovolj.
pajo napisal/-a:Z Lucijo - poberem jo v Šiški do Fužin potem pa iz Kosez nazaj po makino ali obratno. Ali pa če naju kdo zapelje do Fužin - polovičko imam vsaj za sedaj dovolj.

Jaz imam namen, da bi šel cel krog in vaju lahko potem peljem do grada. Smo pa na liniji.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA