Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:a bi v tem primeru bilo pametno zaužiti gel? in katerega?
lp, nini

Nini, mogoče kakšna dekstroza ali GT tabletka, gel pa še ni potreben. Si pa zašibala, jaz te več ne dohajam :oops: , če boš hotela z mano, bo treba bolj počasi :--
Uporabniški avatar
 lenči
kako pa kaj kaže za jutri ob 19.00 ? Kakšen kandidat? Rabim družbo, da me malo zbrca migat :clap:
 mravljica
lenči napisal/-a:kako pa kaj kaže za jutri ob 19.00 ? Kakšen kandidat? Rabim družbo, da me malo zbrca migat :clap:

Torej, jutri imam čas, voljo in željo, da spet malo pomigam po enem tednu počitka. Upam, da volja ostane in grem zraven nekaj na zelo izi. Ob 19h na parkirišču?
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Super, ob 19.00 na parkirišču :clap:

Uživajte :) , jaz grem po otroka k babici :heart !!

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, počasi se oblečem in gremo gasaaaaaa :clap: . Pa še vreme ni prevroče, kako mi to ustreza. Mravljica, lepo počasi na izi bova šle :D
 mravljica
lenči napisal/-a:Takole, počasi se oblečem in gremo gasaaaaaa :clap: . Pa še vreme ni prevroče, kako mi to ustreza. Mravljica, lepo počasi na izi bova šle :D

Torej upam, da me nisi čakala, ker tu, v Celju, je bil močan naliv, :( Nataše pa nisem dobila, da bi mi dala tvojo gsm številko in bi te poklicala. Jo pridobim v čim krajšem času.
Bo pa mož bolj vesel, ker sem mu v tem času zlikala cel kup srajc. Hm, zame pa slabo nadomestilo za tek.
Se pridružim ob prvi priložnosti, ki pride!

Lep pozdrav! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, ob 19.02 sem štartala s parkirišča pri bazenu. Najprej sem razmišljala, če bi vzela švic trak, a sem ga vseeno. Kako prav je prišel. Štart lepo počasi in moram reči, da sem imela kar težave, ker je sonček tako nizko sijal, da sem komaj videla polže na poti, da sem se jim izognila. Šla sem obujat že skoraj pozabljeno traso do Petrovč. Sončka pravzaprav nisem bila vesela, sem pa ob obratu na mostu bila deležna zaradi tega lepega pogleda na mavrico. Do 7km me je sonček preveč grel, potem pa sem na srečo prišla v gozd in zame je bilo pravo olajšanje. Ugotovila sem, da grozdje lepo zori, bo spet jeseni lahko kakšna poslastica na teku. :wink: Savinja je tekla mimo mene, potočki so tekli, jaz pa žejna. Žal mi je bilo, da nisem vzela vode s sabo, ker je bila kar sparina. Srečala sem štiri prijazne tekače. No, v ciljni ravnini pa sem videla tudi Katrco s kolegico, ki sta pravkar pričeli svoj tek. In na ravnini pred Špico sem lahko pozdravila tudi Mojco99 s kužiko (seveda sem jo morala malo pocrkljati). Raztezanje pri avtu, brisanje potu, spila sem vso vodo in lepo proti domu.
Hm, kakšen dež? Jaz sem bila pošteno mokra od švica :lol: . Ampak lepih 11km sem naredila, čisto na izi.
 katrca
danes je bil prekrasen zrak za tek, z razliko od včeraj, ko sem komaj dihala od sparine. Midve s Sašo bolj prakticirava 20. uro, nama bolj ustreza in danes sva že drugič srečali Francija Škorjanca s svojo tako značilno držo, da ga že na daleč spoznaš. Se je tudi dal v pogon. Pa tudi Lenči, ki še vedno suvereno ubira svoje kilometre. No, morda pa drugi teden uskladimo termine.
Lep pozdrav, Katrca.
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, se sprašujem, če je za nedeljo zjutraj kakšen kandidat ali kandidatka za tek :?: ŠRK jevci so na triatlonu, jaz bi pa vseeno malo laufala, je blo včeraj zeloooo luštno. Aja, zaradi včerajšnega teka do Petrovč me mika, da bi jo mahnila do Šešč in nazaj, ker je tako lepo ob Savinji tekat.
Uporabniški avatar
 natasa
Uživajte kjerkoli že boste tekli, jaz grem na Slika !!!

Se beremo in vidimo po 20. juliju 8) !

Slika
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Hm, se sprašujem, če je za nedeljo zjutraj kakšen kandidat ali kandidatka za tek :?: ŠRK jevci so na triatlonu, jaz bi pa vseeno malo laufala, je blo včeraj zeloooo luštno. Aja, zaradi včerajšnega teka do Petrovč me mika, da bi jo mahnila do Šešč in nazaj, ker je tako lepo ob Savinji tekat.

PSTv izbrani družbi? :D
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hm, se sprašujem, če je za nedeljo zjutraj kakšen kandidat ali kandidatka za tek :?: ŠRK jevci so na triatlonu, jaz bi pa vseeno malo laufala, je blo včeraj zeloooo luštno. Aja, zaradi včerajšnega teka do Petrovč me mika, da bi jo mahnila do Šešč in nazaj, ker je tako lepo ob Savinji tekat.

PSTv izbrani družbi? :D

Pajo, vsekakor odlična izbira :clap: , samo kaj ko moram jaz potem spet ob 5.00 auf in nimam občutka, da je kaj vikenda, itak moram vsak dan v Ljubljano :evil: .
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Uživajte kjerkoli že boste tekli, jaz grem na Slika !!!
Se beremo in vidimo po 20. juliju 8) !
Slika

Imejte se čudovito, nepozabno, enkratno in sploh :D
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA