najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Hm ne vem če se konkurentom takole izdaja čase :P Misliš, da bi povedal? :D

Glede žura je pa treba zadevo zanalizirati.. 50 TF-jevcev naše skromno domovanje ne more sprejeti :oops: Imamo pa zelo blizu na razpolago dve kvalitetni gostilni tako da se bomo nekaj že zmenili ;)
stena napisal/-a:Hm ne vem če se konkurentom takole izdaja čase :P Misliš, da bi povedal? :D

Glede žura je pa treba zadevo zanalizirati.. 50 TF-jevcev naše skromno domovanje ne more sprejeti :oops: Imamo pa zelo blizu na razpolago dve kvalitetni gostilni tako da se bomo nekaj že zmenili ;)

Tae, ne sekiraj se za čas plavanja.(saj vem, da te zanima) Boš pač imel ženko družbo Špelo, še1PR, Loni, Sončka, ....same dobre punce, naj moški del odplava svoje.V teku pa si itak as, tako, da ,čas plavanja...Važna je potli analiza, tisto nekaj velja.Uživajte, še namesto mene :laola
stena napisal/-a:Hm ne vem če se konkurentom takole izdaja čase :P Misliš, da bi povedal? :D

Predvsem me firbec matra. Drugače pa močno dvomim, da sem ti ravno konkurent, glede na to, da se bom prvič udeležil kakršnegakoli tekmovalnega plavanja.

stena napisal/-a:50 TF-jevcev naše skromno domovanje ne more sprejeti :oops: Imamo pa zelo blizu na razpolago dve kvalitetni gostilni tako da se bomo nekaj že zmenili ;)

Saj veš, da nas ne bo toliko. Ej, saj drugače sem se hecal, veš. Te bomo pa vseeno potem zadolžili za vodiča kam na analizco.
bernarda napisal/-a:Boš pač imel ženko družbo Špelo, še1PR, Loni, Sončka, ....same dobre punce,

Bernarda, samo še ti boš manjkala. :D
stena napisal/-a:ooo fajn spela*, me veseli, da boš plavala v kopalkah za na plažo :) se boš postavila zraven mene v bazenu?

Ja pa kaj še, a da bo potem sploh izpadlo, kot da še nikoli nisem bila v vodi? :lol:

bernarda napisal/-a:Boš pač imel ženko družbo Špelo, še1PR, Loni, Sončka,

Če 1PR in Sončka pozabita, kako se plava, jima mogoče še res lahko sledim. :D
Za Loni ne vem.
Tae bo pa po moje tudi odplaval daleč naprej.
Sicer pa, če bom že imela karto za bazen, a ni škoda, da bi jo koristila samo pol ure? :lol:
Hehe tudi jaz sem se hecal, da ne boš resno vzel ;) Ko sem še plaval bi spravil po moje nekje blizu 10 minut vendar poudarek na "ko sem še", sedaj je vse skupaj kar nekaj minut počasneje, ni več mišic :D

Se mi zdi, da nas bo kar precej več, kot pretekla leta, vsaj upam da.. Mogoče bi lahko celo progo ali dve spravili v bazen, če sploh še funkcionirajo. :?

Za analizo se bo že našel prostor, brez skrbi, se počasi razvijamo in zgubljamo status mesta rdečega prahu :)

Joj js že komaj čakam, da se vidimo, kakšno rečemo, se imamo fajn..

:laola
en vprašanje: Kako napravlen jit plavat???? A so oprijete tekaške hlače cool?? K jest se nebi nč preoblaču poj za tek pa me zanima kako kj hodte vi na take prireditve? Jest sm že štrik nabavu da se bom na steno zavezov :lol: :lol: Tale plavanje pa bo ja, uf sm kr mau živčn glede na to da je 1km plavanja zlooooooo velik aja poj je pa še tek v klanc :oops: :oops: Matr ldje se pa res radi sami sebe mučmo
na teku rabiš zgornji del, razen če Gaber pri tem pogleda skozi prste.. Lahko ti posodim triatlonski zgornji del, v katerem plavaš in potem ne rabiš nič, razen da obuješ superge in greš naprej.. drugače lahko plavaš tudi v navadnih kopalkah, konec koncev so pa tudi tekaške hlače verjetno ok, ne vem pa koliko se napijejo z vodo..
Zdi se mi da so moje tekaške zelo podobne kopalkam (material). Majco bom pa kr navadno gor dau po plavanju. Stena a maš ti tekaške čevle brez vezalk oziroma sam na poteg? Mah pa sj pomoj če mam navadne na vezalke bom tud kr hitr naprej odlaufov oziroma jest si bom kr še masažo prvošu pa plavanju ;) ;) Ejga a lan si sam en krog laufov a tud dva (se mi zdi da je biu lan en krog)?? K dvakrat v un klanc je kr mora pomoje.
Kolk pa vzame ena taka menjava med plavanjem pa tekom?? Da mal probam doma da nam poj tm ko en lolek (sj vem da je v izi vse skup sam da nam ko en čudak izpadu).
Eh sekunda gor ali pa dol, verjetno zaradi nekaj sekund ne bo noben na slabšem, ker moramo konec koncev se vsi obuti :) Kakšna huda varijanta bi prišla iz vode in naprej na tek v <10s, mi pač rabimo malo dlje časa :oops: Jaz imam elastike namesto vezalk, vednar so me nazadnje prej motile (bi verjetno prej zavezal vezalke :) ), ker mi noge nikakor niso šle v superge.

Glede teka, sta pa na žalost/srečo dva kroga in je res treba dvakrat v tisti klanec zagristi..Meni je večji problem odgristi na drugi strani hriba iz klanca, ker je preveč strm in nogice kar lepo nabijajo :?
A bi biu kdo prpravlen prej kšn dan jit mal po trasi za tek k jest zlo rad vidm kje bom laufov da se prpravm oziroma da se ne zaženem preveč pa še zgubim se lahko poj na teku ;) Upam da nas bo velik da se to nau nardil. Ma jest nam komplicirov si bom kr vezalke zavezov edin mal me skrbi za žulje k bo koža zmehčana iz vode pršla. Lepo si bom naštimov brisačo, štumfe pa majčo pa batke pa mislm da bi mogu bit v 20ih sekundah že v pogonu. Upam da pride čim več rekreativcev da nam poj zadn iz vodu šu (mi bo mal narodn poj - je pa res da je zmeraj edn zadnji) ;))))
Za vse tiste ki ne veste kaj bi imeli na sebi sporočam da smo se dogovorili za promocijo Outwet športnega perila, ki omogoča tako plavanje kot tek. Možen bo tudi test tega perila, kar pomeni da boste lahko tekmovali v tem.
Več info o "švicmajcah" http://www.outwet.si

Glede prog: Če bo prijavljenih več tekmovalcev kot ostala leta, na kar močno upamo, bomo potegnili tudi proge.

lp, Gaber
Glede na reklamo, ki smo jo naredili na forumu, sem prepričan, da bo več tekmovalcev, kot ste jih imeli lansko leto.
Ja nikol se ne ve, mogoče se pa vidimo, vse mora bit enkrat prvič tudi AKVATLON!

Imam pa (zanesljiv) občutek da bo veliko nastopajočih že v cilju preden bom zlezel iz bazena :shock:

LP Bojan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA