področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Ker dragi gledalci z nestrpnostjo pričakujejo odgovor lahko z anketo odločilno vplivate na njeno odločitev:

Ja Nte je dovolj v hlačah in bo šla
14
58%
Nta se boji pokvarjenega Duleta in ne bo šla zdoma
4
17%
Nta bo cincala do zadnjega trenutka in brez odgovora odšla na drug tek
6
25%
 dpop
Nataša napisal/-a:
dpop napisal/-a:ĐIZS

kdo pa je to? tvoj kolega đistilc?

Ampak ti si pa res do sedaj svojo "modrolasost" dobro skrivala...

Ne veš kdo je ĐIZS... jaooooooooooo

No razlaga samo zate... "Đemo Iz Zabaćenog Sela"...
pa ne me čez pet minut spet vprašat...

991 Darko

P.S. Nataška, ljubica... dej ti malo manj F5 pritiskaj pa
kakšno "literaturo" vzemi v roke... za začetek kakšno
slikanico... da ne bo preveč za tvoje sinjemodre kodrčke :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:Zanimajo me mnenja Matevža, Erota in Fotra.
:!:

Prepričan sem, da bi tale SAM Nataša zmogla, tudi sprehajati se ji ne bi bilo treba, pa prehitela bi tudi marsikoga. Odkar pa sem pod strokovnim vodstvom, pa vse večkrat slišim svarila, naj ne pretiravamo. Posebno nevarno pa je naprezanje po poškodbi, ki jo je Nta pred kratkim prebolela. Iz tega pa se ne smemo norčevati, kajti prevelik napor ji lahko prepreči tek za dolgo časa. Potem bo pa res nesrečna, tega pa res nobeden noče, da bi naša Nta trpela. Zato ne govort, da Nte ni v hlačah ali kikli, samo boji se, da bi izgubila tisto, kar ima rada, to pa je tek in brez tega je tudi druženje s forumvoci omejeno. To bi bila pa izguba tudi za forum.
Nta, če se boš odločila za SAM, bodi res previdna in ne naprezaj se preveč, kajti če boš premagala SAM po svojih zmožnostih, potem bo Dule ostal daleč zadaj, saj je rekel, da bo šel zelo počasi. Naj ne poje te besede, ti pa malo pospeši, pa boš pred njim. Samo res se izogibaj prevelikega naprezanja zaradi poškodb.
 Nataša
dpop napisal/-a:Ne veš kdo je ĐIZS... jaooooooooooo

ti, Kojak, res ne vem. Vsaj kokr vem, Jezus ni bil iz donačke banje.
vsaj tko nek piše. ampak ne v knjigi o linuxu :wink:
 Nataša
Fotr napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Zanimajo me mnenja Matevža, Erota in Fotra.
:!:

Prepričan sem, da bi tale SAM Nataša zmogla, tudi sprehajati se ji ne bi bilo treba, pa prehitela bi tudi marsikoga. Odkar pa sem pod strokovnim vodstvom, pa vse večkrat slišim svarila, naj ne pretiravamo. Posebno nevarno pa je naprezanje po poškodbi, ki jo je Nta pred kratkim prebolela. Iz tega pa se ne smemo norčevati, kajti prevelik napor ji lahko prepreči tek za dolgo časa. Potem bo pa res nesrečna, tega pa res nobeden noče, da bi naša Nta trpela. Zato ne govort, da Nte ni v hlačah ali kikli, samo boji se, da bi izgubila tisto, kar ima rada, to pa je tek in brez tega je tudi druženje s forumvoci omejeno. To bi bila pa izguba tudi za forum.
Nta, če se boš odločila za SAM, bodi res previdna in ne naprezaj se preveč, kajti če boš premagala SAM po svojih zmožnostih, potem bo Dule ostal daleč zadaj, saj je rekel, da bo šel zelo počasi. Naj ne poje te besede, ti pa malo pospeši, pa boš pred njim. Samo res se izogibaj prevelikega naprezanja zaradi poškodb.

Fotr, hvala!!!! :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr napisal/-a:Nta, če se boš odločila za SAM, bodi res previdna in ne naprezaj se preveč, kajti če boš premagala SAM po svojih zmožnostih, potem bo Dule ostal daleč zadaj, saj je rekel, da bo šel zelo počasi. Naj ne poje te besede, ti pa malo pospeši, pa boš pred njim. Samo res se izogibaj prevelikega naprezanja zaradi poškodb.

Obljubim :wink:, počasi se daleč pride .
Velikokrat naredimo napako, da nas na startu potegne v prehiter tempo in potem smo bogi vse do cilja - namesto da bi začeli počasi in nato "poslušali" svoje telo, kako je razpoloženo za borbo na progi :) .

Slišim, da se bo Kranjcem vreme kmalu zjasnilo.. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
dejte že nehat filozofirat neke kvazi štorije.

A ni Nataša lepo napisala, da sta šla s Simonom po Kočevski Varoniki še na nižinske priprave na Kolpo, kjer sta uživala v utrjevanju psihofizičnih kriterijev, ki ji znajo še kako prav priti ( kot btw sedajle ).
Moja napoved ni zanjo najbolj cvetoča, kar pomeni, da bo Dule "solo brez talona", razen, če se ga kaka sorodna duša ne usmili ...

2x LP
Uporabniški avatar
 Dule
Čisto potiho povem: Nataša gre :D :D

Pa še Simi se bo po vsej verjetnosti pridružila :wink: .

Hvala vam, ker ste z anketo pomagali pri odločitvi Nataši, tako da ne bom "solo brez talona" :lol: :D :wink:

Vreme kot kaže bo, tako da zna biti lep jesenski dan tam gori med hribi 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nataša tis dbest.Ker si se odločila za SAM.Ko boš prišla na Kofce boš hotla, kar gor ostat tko je luštn tam gor.Drugače pa res kar pravijo, če se dobro poznaš.Saj kolikortoliko potem teči z glavo.Ne s glavo skozi steno.Teci po pameti, da boš poleg tudi uživala darove narave.
Jaz v tej šalci kave vidim, da boš ti to zmogla.Potem boš pa na cilju en B - vitamin spila.
Skratka tvojo udeležbo že vidim pred očmi.
Na cilju mi boš pa dejala a sem ga, a sem ga, kaj.Zmogla ta maratonček.Ljudbljanski bo zate mala šala dijo mijo.
No malce heca.
Želim ti, da odtečeš brez poškodb če si se seveda odločila za ta tek.
Če se pa ne boš, potem je to pa druga pesem.
Upam, da se vidjamo na cilju.
Ob kavici in malici.
Uporabniški avatar
 tini
Dule napisal/-a:Čisto potiho povem: Nataša gre :D :D

Punce (velja tudi za Duleta in ostale)- po pameti v tistih hribih.
Jaz ta vikend mal strajkam, zato bom sel samo na 10-ko (vlece me sicer ful na tole 35km, sam.. :)).

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora Tini nič samo malce me vleče na to 35-tko.A smo brdskoplaninska pešadija al nismo.
Dijo porko sedaj ne smeš dezertirat.In to v ravno najbolj odločilnem trenutku svojega življenja.Sedaj je tu bi or not tu bi.
Moraš se prikazat na štartu.Da bomo potem lahko analizirali vse skupaj še bolj pestro.
Mogoče bo pa potem Nataša rajši šla na 35-tko, ker je igrala takrat tenis.
Bo dobila spet en izziv prihodnosti.
Ma Tini ti si za brdskoplaninsko edinico pa čist nič drusga.
Tako sedaj je pa dost in gremo na ogrevanje za SAM.
Se vidimo vsi iz Tekaškega foruma na 50km in 35km ostali pa na 10km progi.
čao
Uporabniški avatar
 Dule
tini napisal/-a:
Dule napisal/-a:Čisto potiho povem: Nataša gre :D :D

Punce (velja tudi za Duleta in ostale)- po pameti v tistih hribih.
Jaz ta vikend mal strajkam, zato bom sel samo na 10-ko (vlece me sicer ful na tole 35km, sam.. :)).

LpTini

Hvala Tini za nasvet, ti čisto verjamem da te vleče na 35km, samo kaj ko ne moremo biti povsod, kajne - tudi mene je vleklo zadnji vikend na Logarsko, pa Ptuj... :oops:

Pravkar sem od CIE izvedel, da Natašino zdravstveno stanje ni najboljše. Jaz ji želim čimprejšnje okrevanje, če pa ni fit ji ta izziv (35km) vsekakor odsvetujem. Nataša bo pa počakal (pa jaz tudi :lol: ) do drugega leta :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dule nič čakat hitro srečko kupit pa hitro na 35km ops.tiskarska napaka na 50km start tega famoznega teka.
No ja stvar je pa taka, da moraš dejansko presoditi kje so tvoje sposobnosti.Razen če nimaš doma kake fizioterapevtke, da te potem v enem dnevu čudežno spravi nazaj v celoto.
Ni kaj ura resnice se približuje in z njo tudi naš prihod na start tega famoznega teka, ki se ti vtisne v večen spomin.Ti hribi pa te dolince, to je noro ni kaj za dodati.
Kakor koli se boste odločili, je odločitev na vaših plečih.Upam, da se bo vsak tako odločil, da mu potem ne bo žal za sprejeto odločitev.
Potem je pa stvar taka, da se boste lahko odločili pravilno ali pa ne.
To se bo videlo naslenji dan ko boste prebirali poročila s tega teka in pa kaj vas bo spreletavalo.
čao
 Nataša
Pa še ponovim, kar sem lihkar napisala Duletu - višje sile so se odločile namesto mene. ker imam že od nedelje trebušno gripo in se danes šele spravljam k sebi, SAM odpade. trije dnevi bruhanja so naredili svoje, zmatrana sem in brez moči, ker nisem nič jedla. če bo le možno, pridem na cooperja, odvisno od počutja.

hvala vseeno Duletu za izziv, naslednje leto ga gotovo sprejmem. Pa še nekaj - mislim, da "me je dovolj v hlačah", da točno vem, kaj je dobro zame. Vem, da zmorem preteči polmaraton, vem pa tudi to, da so SAM in podobni ekstremi zame še vedno preizkušanje telesa, če bo zdržalo. Pa lahko govorite, kar hočete. Dečki pač radi merite moči, meni pa se to zdi milo rečeno trapasto.
pa lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 gregorb
Nt'a nš slabga nismo mislil, ko smo te malo izvali. Odločitev je tako ali tako na vsakem posamezniku. Glede tvoje trebušne gripe, pa look at the bright side-vsaka stvar je za neki dobra. Pomoje je boljš, da tud cooperja spustiš in se ornk pucajtaš! No ja navijat lahko prideš, to isto (navijanje)pa velja tud za SAMa!
Uporabniški avatar
 lojzeP
No, Nataška, kaj naj rečem :idea:

Mi je zelo žal, da se je moja prerokba uresničila, a vedi - bilo je namerno :ignore:
Kaj češ, še vedno so v meni neodkriti talenti, ki se lahko merijo z gospodom vsevedim ( Nostradamus PRESS ). 8)

Sedajle stokaš o bolezni, v istem hipu pa že modruješ,kam boš šla. Haaaaalooooo ! :nono:

Ti povem, da u KR poznam enga Lojska, ki si veliki P pripisuje na forumih ( in ne K, kot to dela Staša ). Ta isti človek je mislil, da o športu ve že vse, pa mu je bilo dokazano, da ni glih tako. Ta isti človek se je z velikimi apetiti in ambicijami prijavil tudi na Log. Dolino ( 25 km ), ampak ...
Višje sile ( kje sem že to slišal ) so hotele, da je prav lepo ostal doma, in mu v jezi nad lastno nemočjo ne bi bila kos niti Ba(r)bi, ko je staknila poškodbo. :twisted:
Uvidel je, da je bilo v tej situaciji tudi kaj dobrega, in v isti smeri nadgrajeval razmišljanje, kar priporočam tudi tebi.
Ena izpuščena tekma - le kaj je to v primerjavi z zdavjem, ki ti je malo pomahalo v slovo.
Sicer pa: a še nisi opazila, da si ena glavnih zvezd TF - ja, pa se zato tudi malo več prahu dviguje ob tebi - sami superlativi. :oops:

Čas je najboljši ranocelik, kar se bo ( trdno upam ) pokazalo prav kmalu - joj tolk stiskam pesti zate, da se bojim, da je spet nova poškodba na vidiku :wink:

2x LP

P.S. aja, danes je trening na Brdu, pa je Matevž spraševal kje so LJ in okoliška dekleta :? :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA