Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No sedaj ravn končujemo obdelavo podatkov za vsa tri dosedanja leta vseh udeležencev, ki so bili prisotni na tem teku.Bodo videli na panoju v bližini prijavnega mesta svoje najboljše rezultate, kdaj so jih dosegli in kakšen je bil ta njihov čas.In pa seveda vsi njihovi dosedanji najboljši rezultati pač odvisno na katerem od teh treh tekov so bili prisotni.
Sedaj je že potrjeno da bo vsak tekač dobil po pošti pripravljen filmček, ki se ga bo snemalo na sami prireditvi.To pa bo nekako za vse tisto, kar smo dejali da bodo tekači dobili izžrebane praktične nagrade.To mislimo da je nekaj lepega, saj boste še bolj lahko podoživljali vse dogodke lepe in manj lepe, znoj ki jih boste doživljali na samem teku.
Hvala že vsem sedaj ki se boste odzvali našemu vabilu na ta športni dogodek tega konca tedna v Kropi.
Lahkoten korak še naprej vam želimo vsi ki sodelujemo pri tem projektu!
Ravno kar končujem statistično obdelavo podatkov od vseh treh let skupj od vseh udeležencev na vseh treh razdaljah najboljši časi vseh časov!Tako boste lahko videli kdaj ste tekli svoj najboljši čas.In pa za vsako leto posebej ravno tako, če ste bili prisotni na vseh treh dosedanjih tekih.
ROSI64 napisal/-a:Letos pa kar nekaj novosti:
:arrow: štart predstavljen za eno ur prej :D
:arrow: manj bo vroče kot prejšna leta :D
:arrow: pa še naravni tuš je priskrbljen :D
........

Ja štart na 10,8km dolgi progi je eno uro prej samo vrstni red je zamenjan:)!Tudi tisti na krajši progi ne bodo nič prikrajšani z varnostjo itd.Maj vroče tako smo naročili :D !
:D :lol: :P plesna točka pred samim štartom ob 10.00h.In pa še dve plesni točki pred razglasitvijo abslolutno moških in absolutno ženske!Za veterane in veteranke pa bomo poskušali pripraviti še kaj pestrega, to pa naj ostane še skrivnost:)
Lahkoten korak vam želimo še ves ta čas!
Bojan Ambrožič napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Vem da to ni moj teren. Vseeno nameravam pridt, ker je skorajda domača dirka.

Spet sem prehitro rekel, da pridem, pa sem že rekel da tega ne bom več počel. Gleženj je spet zvit 3. stopnje. Zadnjič je to pomenilo en teden bergel.

Pa si vseeno prišel na Andrejčkov tek, kjer se posledice gležnja očitno niso poznale. :D
Zvečer sporočim po 20.00h ali bo resnično tekel tekač iz Gambije, ki je nastanjen sicer v Ljubljani!Bo pa presneto zanimivo.Seveda zmagovalca napovedovati naprej je popolni nesmisel, ker je precej tekačev tudi pri nas ki lahko tečejo zelo, zelo dobro in seveda hitro.Torej se vidimo jutri na športnem dogodku leta v Radovljiški občini ta vikend!
Lep pozdrav!
tomaz.zupancic napisal/-a:Zvečer sporočim po 20.00h ali bo resnično tekel tekač iz Gambije, ki je nastanjen sicer v Ljubljani!Bo pa presneto zanimivo.Seveda zmagovalca napovedovati naprej je popolni nesmisel, ker je precej tekačev tudi pri nas ki lahko tečejo zelo, zelo dobro in seveda hitro.Torej se vidimo jutri na športnem dogodku leta v Radovljiški občini ta vikend!
Lep pozdrav!

Ti pa jaz že sedaj sporočam, da pride en tekač iz Škofje Loke. Se vidimo jutri.

Lp, Štefan
Okrog tega ali je prav ali ne da hodijo profesionalci na rekreativne tekme je bilo dosti govora. Nisem pa zasledil debate na to temo še na Tekaškem forumu. Mogoče ne bi bilo slabo diskutirati o tem.

Zbodlo je npr. dve leti nazaj na Bole dirki okrog Blejskega jezera, ki se ponaša s samo dvema trapastima kategorijami poročeni in neporočeni. Pri poročenih je zmagal Kejžar in vzel novo Elanovo gorsko kolo drugovrščenemu Frenku Valantu. Je to prav, da je Kejžar dobil kolo kljub temu da je z udeležbo na prireditvi izpopolnjeval svoje sponzorske obveznosti, se je takrat spraševalo ...

SKRATKA ŠE ENA SUPER TEMA KJER SE LAHKO VSI FORUMOVCI MED SABO LAHKO NA SMRT SKREGAMO!
štefan64 napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Zvečer sporočim po 20.00h ali bo resnično tekel tekač iz Gambije, ki je nastanjen sicer v Ljubljani!Bo pa presneto zanimivo.Seveda zmagovalca napovedovati naprej je popolni nesmisel, ker je precej tekačev tudi pri nas ki lahko tečejo zelo, zelo dobro in seveda hitro.Torej se vidimo jutri na športnem dogodku leta v Radovljiški občini ta vikend!
Lep pozdrav!

Ti pa jaz že sedaj sporočam, da pride en tekač iz Škofje Loke. Se vidimo jutri.

Lp, Štefan

Lepo - lepo prav čudovito bo videti kako vsi letijo ko snete sekire.Vsem seveda privoščim prijeten in lahkoten korak.
Ma če bi bilo pol Slovenije ne bi bilo nič narobe.Pač sem samo rekel da obstaja verjetnost da bo prišel upam da se bo vse dobro izšlo.Samo še ena malenkost pa bo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA